Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Венера и Уран в хармоничен аспект: Нова любов и неочаквани печалби

Точният хармоничен аспект, който сключват Венера и Уран, е на 8 февруари, но той може да продължи три дена от днес. Този аспект влияе положително на преживяванията в любовта, стига да няма други напрегнати аспекти към Венера в индивидуалния ви хороскоп.

Ако в момента няма други значими напрегнати транзити, тогава хармоничният аспект на двете планети може да повиши вашето самочувствие, да се появят нови фенове в този момент, а също и увеличаване на креативността и спонтанните действия. Това също е време да оставите творчеството си да разцъфти и да се отдадете на изкуството си.

Венера в астрологията отговаря за парите, любовта, удоволствията, стил, красота, романтика. Уран е планета на неочакваните и внезапни промени. Когато двете планети са в секстилна връзка, те изваждат най-доброто една от друга, фокусирайки положителните енергии точно върху местата, където има нужда от тях.

Добър момент да се отворите към новите възможности. Осъзнаване на новопоявили се желания, които ви карат да предприемете спонтанни действия в неизвестна посока. Това също е добър момент за вашите финанси с възможност за неочаквани печалби. Може да сте склонни към определени парични инвестиции, които може да носят усещане за риск.

По време на този транзит ще имате много възможности да създадете нови връзки, независимо дали са чисто приятелски, или от романтично или сексуално естество.

Може да осигури при някои хора нова връзка, но това рядко води до брак. Връзките създадени при този транзит, често са краткотрайни и нестабилни или партньорите са твърде оригинални, за да се поддържат отношения с тях.

По това време са по-вероятни зараждане на флирт, приятно забавление, необвързващи любовни забежки, подаръци и изненади.

Важно е да напуснете уюта на дома си, да излезете навън да се забавлявате, да лудувате.

Четете още: Ето кои три зодии ще срещнат любовта до средата на февруари