Автор
Антония Дамянова

Анджелина Джоли забранява на дъщеря си да се среща с момчета без нейното одобрение

Анджелина Джоли не позволява на дъщерята си - Шайло Джоли-Пит, да се среща с момчета, които не са одобрени от нея. Това твърди пред Life & Style анонимен източник, близък до семейството. По думите му 16-годишното момиче "се интересува от срещи", но звездата от "Злодеида" трябва да прецени лично що за стока е ухажорът на наследничката ѝ.

"Шайло е много общителна", споделя източникът за Шайло. "Тя определено вече не е малко дете. Сякаш е пораснала за една нощ."



Пред In Touch Weekly пък друг източник разкрива, че звездното момиче изкарва сама парите си, въпреки че има едни от най-богатите родители в света. Същият отбелязва, че тийнейджърката е "съобразителна, когато става въпрос за финанси" и вече печели около "14 000 долара на седмица, като върши странична работа".

„Шайло се занимава с танци, уроци и четене на книги, които да превърне впоследствие във филми", уточнява още той и допълва, че младата дама е свързана и с филм, с който Анджелина е обвързана като асистент на продукцията.

"Предложени са ѝ изгодни участия като модел, които тя обмисля", издава също така източникът. "Шайло казва, че моделството не е нейната стихия, но би използвала заплатата, за да финансира своите проекти в областта на танците, изкуството и киното."

"Шайло е типична 16-годишна девойка и изразява себе си по толкова много начини... Основната ѝ любов в момента са танците и тя е наистина добра в тях", коментира още близкият до звездната фамилия.

Четете още: Джейн Фонда хвърли голяма бомба: Призна, че е излизала с 90-годишен за пари!