Автор
Кристина Кирова

Тези 3 държави са следващите: Нашата страна влиза ли в списъка

Холандският сеизмолог Франк Хугербитс, който предрече опустошителната природна катастрофа в Турция и Сирия, вече е готов с новата си мрачна прогноза.

След трусовете на 6-и февруари, които преместиха съседната ни държава с цели 3 метра и оставиха хиляди хора без домове, а жертвите са десетки хиляди, изглежда че предстоят още страшни събития.

За съжаление, природните бедствия, каквито са и земетресенията, са трудно предвидими. Дори учени предупреждават, че и да бъдат прогнозирани трусове в дадена област, те не биха могли да твърдят със сигурност дали ще се случат сега, или след 10 години.

View post on Instagram
 

Франк Хугербитс обаче успява да предвиди разместването и движението на земните пластове с удивителна точност. Само три дни преди злощастния 6-и февруари той пише в социалните мрежи, че земетресение с магнитуд 7,5 или дори по-силно, ще удари Турция, Сирия и Близкия изток. И за съжаление, се оказа прав и зловещо точен.

Днес сеизмологът има нова мрачна прогноза и тя е, че следващото земетресение ще унищожи не една, а цели три страни. В скорошно интервю той заявява, че предстоящите трусове ще бъдат в Ливан, Сирия и Йордания и ще настъпят още тази година. Ученият предупреждава, че има опасност и за Индия и отбеляза, че е добре жителите на тези държави да бъдат изключително предпазливи.

Астролози пък допринасят за напрежението в човечеството, като споделят, че опустошителните земетресения са само предвестител на нещо много по-мащабно и страшно - започналата вече Голяма мутация на Земята.

View post on Instagram
 

Четете още: Извънземните могат да използват черните дупки като компютри