Автор
Христина Кирилова

Пам от "Ергенът": Всеки ден получавам заплахи от жени

И в тазгодишния сезон на "Ергенът" има участнички, които не се вписват перфектно в днешните стандарти. Но сякаш една от тях се отличава най-много и това е Пам, която се представя като есеист. Червенокосата дама няма никакви корекции и е с по-пищна фигура от приетото, за сметка на това обаче не ѝ липсва самочувствие. Пам Велидис се изявява и като модел.

Дали заради факта, че се отличава визуално от модела за красота, или заради това че не премълчава, когато се почувства обидена от другите участнички в шоуто, тя си е спечелила не само фенове от зрителите на шоуто, но явно и критици.

Снощи тя сподели няколко сторита, в които разказва, че всеки ден се среща с женската злоба в съобщенията си в социалните мрежи и е изненадана, че среща повече мъжка подкрепа, отколкото от дамите:

"Много неща ме изумяват. Изумява ме това, че в България много се цени лицемерието и си добър човек само ако си мълчиш. Ако кажеш как се чувстваш - нямаш право. Винаги "по-красивите" или тези възприемани за красиви хора, е по-лесно да им бъде простено. Всички, които са извън стадарта, са изключително високо съдени. Всяка думичка, която казват, всяко действие, което извъшрват. Гледани са под лупа.

Истински тъжна съм в момента и съм озадачена от това, че жени ме обиждат и ме заплашват в личните ми съобщения. Заради това, че не съм съгласна някой да ме обижда.

Тъжна съм, защото споделям тази информация точно на 8-и март. Винаги съм била възпитавана от баба ми, от майка ми, от сестра ми, че жените са олицетворение на нежност и на красота в душата, че те могат да са емпатични и да се поставят в обувките на другия. Да бъдат опора и да разберат кое е справедливото, кое е грубото, коя страна да заемат. Изумена съм, че ми пишат толкова много мъже, които казват, че разбират как съм се чувствала и че съм била в много кофти ситуация и в същото време жени, които ме заплашват, че ако ме бият ще ми разбият главата.

Естествено, че има и други дами, които ми пишат невероятни съобщения, доста красиви и смислени. Много им благодаря.

Всеки има право на мнение. Умишлено не гледам никакви коментари за мен, заради негативната енергия", споделя Пам.

А относно обвиненията, че на моменти изглежда нападателна, тя казва следното:

View post on Instagram
 

"За всички, които казват, че съм злобна - да, това е точно така. Наистина понякога ме озлобява грубото поведение. Винаги когато казвам нещо негативно и е звучало злобно, това е било заради нечие поведение. Никога не съдя по външния вид, а по отношението на човек към другите."

Пам не пропусна и да поздрави жените по случай 8-и март със следното пожелание:

"Бъдете добри и мили, защото да си мил е проява на висок интелект."

Четете още: Само 2 месеца след раждането: Джулиана Гани вече е готова за плажа, работи за тен (снимки)