Автор
Христина Кирилова

Да, тази жена е богата: 5 признака, които издават тузарките

Коя жена не иска да изглежда скъпо? Ама от наистина скъпото - неповторимо ухание на изтънчен парфюм да се носи около нея и всички да се възхищават на изисканата ѝ осанка. Е, някои дами си го носят в себе си и дори да не знаят как ще свържат двата края този месец, те отново изглеждат богати. Други пък оставят грижата за външния си вид на последно място, но в същото време се "къпят" в пари. Днес обаче ще си поговорим за жените, чието присъствие никога не е натрапчиво, но можете да разберете, че са материално богати, само по няколко белега.

Порцеланова кожа

Имате ли идея колко много говори видът на кожата ни за нас? От това дали сме здрави, до дали се грижим за нея. Всъщност, всяка дама знае, че когато е в добро здраве, тя ще сияе и отвън, а кожата с недостатъци не можете да прикриете и с най-хубавия фон дьо тен. И тук е моментът да поясним, че богатите жени, които държат на външния си вид никога не се маскират зад тонове грим, просто защото нямат нужда. Бонус пояснение: за да имате хубава кожа, не са нужни толкова много средства, а просто правилен подход,

Стилна прическа

Всяка жена, особено онази порода бутикови дами, знае че косата е един от най-важните фактори за добър външен вид. Няма да я видите с крещяща прическа, а по-скоро със семпла, добре поддържана, здрава коса. А ако цветът ѝ изглежда максимално естествен, то тогава брои добра сума за фризьор вероятно всеки месец и всяка седмица за измиване и сешоар.

Идеален маникюр

Рядко ще забележите дама от висока класа със сложен маникюр, включващ камъчета, изграждане и завъртяни рисунки. Обикновено тези жени прибягват към класически цветове и не влагат толкова въображение в маникюра, защото чистотата и перфектно оформеният маникюр са по-важни. И макар да обичат семплите решения, винаги ще забележите ръцете им, защото са изящни и красиви.

Ухае на скъпо

Дамите с добри финансови възможности подбират внимателно парфюма си. В повечето случай уханието му остава дори минути след тях, но то никога не е агресивно. В повечето случай обичат да ухаят на аромати с восък, различни натурални масла, по-рядко на тежки и твърде сладки парфюми.

Чанта, обувки и очила

Скъпите жени държат на устойчивата мода и доказаните класики. И това много си личи по аксесоарите им. Както се казва - по чантата ще ги познаете. Защото ако има модни аксесоари, за които наистина си заслужава да похарчите повече средства, са хубавата чанта, която ще можете да завещаете на приятелка или дъщеря си дори след години, хубави обувки и качествени очила, като акцентираме върху последния артикул, тъй като очилата предпазват очите ни, а няма нищо по-важно от здравето.

Четете още: Скинимализъм - малкият, но силен подход към грижата за кожата