Автор
Кристина Кирова

Най-накрая се хвана на работа: Меган Маркъл посети приют за бездомни бременни жени (снимки)

Меган Маркъл отбеляза Международния ден на жените с посещение в приют за бездомни бременни в Лос Анджелис. С две думи - херцогинята най-накрая се хвана на работа и почти като Кейт Мидълтън се посвети на благотворителност. По време на визитата си в дома, тя раздаде основни за бита и бременността консумативи на жените от името на фондацията, кръстена на сина ѝ "Арчиуел".

41-годишната актриса и съпруга на принц Хари сияеше, докато прегръщаше жените в приюта, издържана изцяло в черен аутфит - панталон, вълнен пуловер, кашмирено палто и бели чехли в арабски стил.

Меган с истинска радост подаряваше бебешки дрешки, книги и играчки на бременните жени в дома. Фондацията ѝ е била и домакин на обяд в ресторант за живеещите в приюта и персонала.

View post on Instagram
 

Harvest Home е организация, която помага на бездомните бъдещи майки, като предоставя жилища, финансова подкрепа и изготвя специално програми, които да подготвят жените за майчинството. Като защитник на женските права и поддръжник на майките, Меган подкрепя организацията от няколко години насам и по случай 8-и март е направила и дарение от името на фондацията си. А пожеланието ѝ беше да празнуваме дамите и тези от тях, които са дали живот и призова всеки да помага на жените в обкръжението си.

View post on Instagram
 

Публичната поява на Меган Маркъл в сряда дойде, когато "Дейли Мейл" разкри, че Бъкингамският дворец прави планове Хари и Меган да присъстват на коронацията на крал Чарлз Трети.

Персоналът, организиращ логистиката за историческото събитие, е инструктиран да включи херцога и херцогинята на Съсекс в програмата си за 6 май, съобщават източници.

Въпреки че двойката все още не е приела поканата на крал Чарлз, фактът, че длъжностни лица в отдела на главния домакин и офиса на лорд Чембърлейн очакват тяхното присъствие, е най-силното предположение, че семейство Съсекс може да се появи.

Четете още: Защо преди имаше здрави семейства: Ценни съвети от миналия век за дълга и щастлива връзка