Автор
Ева Геoргиева

Луиза Григорова-Макариев ексклузивно за Wine Talks: Всеки човек може да постигне всичко, стига да иска

Шестият епизод на ексклузивния ни видеокаст Wine Talks е вече тук!

Днес ви срещаме с актрисата Луиза Григорова-Макариев, с която ще говорим за професионалните й ангажименти и успехи през изминалата година. Случайно или не, именно в днешния ден е и премиерата на най-новия филм с нейно участие, "Игра на Доверие".

@woman.bg Целият епизод е на линк в био #winetalks #podcast #fyp original sound - Woman.bg

Инспириран от истинската история на майката на Яна Маринова, "Игра на Доверие" представя реалността на две жени, майка и дъщеря, попаднали в сходни ситуации. За силата, необходима да се застъпиш за себе си, за желанието да бъдеш напълно самостоятелна, за болката, причинена от най-близкия човек и нейното преодоляване - всички тези теми са засегнати в нашия разговор.

@woman.bg Целият епизод с Луиза Григорова-Макариев е на линк в био #winetalks #luizagrigorova #videocast #talkshow #interview original sound - Woman.bg

На какво се е научила Луиза, откакто стана майка? Какви са нейните мечти и какво бъдеще вижда за своето дете? Искала ли е да бъде родител и какви са компромисите, които е направила, за да бъде най-добра в тази роля? Всичко това ще разберете в днешния ни епизод!