Автор
Христина Кирилова

Диана Димитрова отвърна на Вергов: Ще го съдя за тези думи

Сагата между Диана Димитрова и Юлиан Вергов изглежда изобщо не е приключила, а може би едва сега започва. След тримесечно мълчание, актьорът излезе с официално обръщение към медиите и обществото, в което посочва причината за липсата на коментар от негова страна, както и потвърди, че не е посегнал физически на актрисата и че е имал единствено словесен конфликт с нея, заради съобщения, които тя е изпращала на дъщеря му.

След като много колеги подкрепиха Юлиан Вергов, Диана, съвсем очаквано не замълча и съобщи, че ще заведе дело за клевета:

View post on Instagram
 

"Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му днес.
По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре ''пазен'' от закона.
Когато гостувах в ''120 минути'' споделих, че той ме свърза и попита дали ще отида на лична среща с дете на около 13 години в дома на колега актьор. Това се случи няколко месеца след побоя през 2017г. Отидох. Подарих й две от детските книги, които съм рисувала. И това има как да се докаже.
Ако аз съм това, което той се опитва да ме изкара днес, защо ме праща при дете? Всеки нормален човек би се усъмнил в грозните му думи.
Когато човек е открит и невинен излиза и се защитава, а не мълчи толкова месеци. Аз нямам какво да крия.
Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга държава и проля толкова сълзи, заради един изрод"
, написа Димитрова преди минути в мрежата.

Четете още: Захари Бахаров: Юлиан Вергов каза всичко, което трябваше, а кой ще поднесе цвете на майка му?