Автор
Христина Кирилова

Златка най-накрая издаде кой е мистериозният мъж до нея?

Златка Димитрова е изключително ревнива към личния си живот от много време насам. След драматичната си раздяла с треньора Кирил Танев, в момента тя е щастливо обвързана с друг мъж, но не издава дори и името му.

Красавицата е категорична, че е решила да запази любовните си отношения максимално далеч от медийното внимание и няма намерение да прави публични изявления различни от тези, свързани с професията ѝ на модел и инфлуенсър.

View post on Instagram
 

Но някъде, между красивите ѝ фотосесии и вдъхновяващи съвети за тренировки и диета, Златка намира начин да подскаже, че е на крилете на любовта и има мъж, който се грижи усмивката никога да не слиза от лицето ѝ. През последните дни обаче тя май загатна името на мистериозния господин.

View post on Instagram
 

Тя сподели поредица от сторита в социалните мрежи на спортна шапка, на която има буквата Л. Под снимката постави семпло сърце в черно. Според последователи на моделката това е първата буква от името на новия мъж до нея. Всеизвестен факт е, че красавицата се носи на крилете на любовта от известно време, но отказва да сподели повече информация за него. За момента се знае единствено, че той е адвокат.

Четете още: Мони Зенгинер за Габи: Тя се храни от злоба, вулгаризъм и пошлост