Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Стрелци, обърнете повече внимание на личния си живот през април

Скъпи Стрелци, април е наистина изобилен месец, много богат месец - наситен със събития, пълен с нови възможности, с подаръци и награди. Много неща се променят този месец. Нов сезон е и можете да усетите промяната на вятъра.

Началото на април започва с необходимостта да се изправите пред бъдещето по нов начин. Вселената ви помага да направите съвсем нови стъпки и да тръгнете по различен път. Вие сте в процес на промяна и това е част от нов начин на мислене. Съсредоточете се върху професионалното си развитие. Що се отнася до творческите ви планове, може да решите да изоставите някои и да започнете нови.

През първата половина на месеца трябва да обърнете повече внимание на личния живот и отношенията, а през втората му половина може да разчитате на успех в кариерата и бизнес отношенията.
Марс в Рак събужда на свой ред страстни силни чувства. Могат да се случат неща, които да ви направят изключително напрегнати. Може да попаднете в объркващ сценарий, генериран от емоционални проблеми в отношенията с някой близък човек. Внимавайте да не бъдете въвлечени в спорни и конфликтни ситуации. Търсете винаги компромиси. На този етап е крайно време за вашето здраве да премахнете стреса от себе си. Търсете начини за отпускане. Ако се чувствате уморени и тревожни, опитайте се да се дистанцирате от проблемите поне за един дълъг уикенд.

Ако се намирате в позиция, в която трябва да отворите сърцето си към партньора си или когато очаквате същото от него/нея, трябва да разрешите тези въпроси през първата половина на този месец. Ако вече сте във връзка, може би някои важни проблеми, пред които сте изправени с партньора си, ще бъдат решени, но ако не успеете и между вас има разрив, бързо ще запълните празнината с друго. Хороскопът сочи, че от втората половина на месеца животът ви ще бъде по-спокоен и хармоничен.

Ако сте необвързани, тогава имате много големи шансове да срещнете любовта сега.
Вие често сте мотиватори за околните и ги зареждате със своята енергия. Вдъхновявайте, смейте се и разпространявайте радост във света около вас.


Четете още: 10 признака у дома, които издават, че сте лоша домакиня