Автор
Кристина Кирова

Мария като Барби в Hell`s Kitchen, ето какво каза за Миро

Мария заблестя в розов тоалет в снощния епизод на Hell`s Kitchen, като в предаването я придружиха дъщеря ѝ Марая и двете деца на третия ѝ съпруг Мирослав. Както винаги, фолкдивата изглеждаше прекрасно, но часове преди да бъде излъчено шоуто, тя побърза да уточни, че записът е преди 21-ви март, когато е претърпяла физическо насилие от Соколов.

С това уточнение, певицата сякаш още веднъж потвърди, че побой над нея все пак е имало, макар и да не го заявява директно. По всичко личи, че тя ще продължава да пази публично мълчание по въпроса, което се видя и в телевизионното интервю, което даде през уикенда за Нова телевизия.

Вчера Мария сподели стори с розовия аутфит от колата, вероятно когато вече е била напът за снимките на епизода и написа следното:

"Скъпи мои, тази вечер ще се излъчи запис от преди 21.03! Това стори е от деня на снимките също! С цялото ми уважение към вас и Hell`s Kitchen! Благодаря ви за всичко! Обичам ви!"

За снимките на шоуто Мария и Миро бяха облечени в розово, но това се е случило преди злощастната вечер на побоя.

В снощния епизод синът на Миро си поръча супа топчета, но готвачите се провалиха в направата и ядосаха шеф Ангелов. Мария успя да върне усмивката на лицето на шеф Ангелов, защото тя лично похвали Цветомира за представянето ѝ.

Четете още: Жена разцепва лагера на Джизъса