Автор
Христина Кирилова

Венерата ви е повредена: Защо не ви върви с мъжете, тази причина ще ви шокира

Планетите са далечни космически тела, които обаче, макар и да не можем да видим с просто око, влияяр на живота ни, при това много, много силно. За всяко небесно тяло има място в наталната ни карта, която е уникална за всеки човек. Според позицията на всяка планета в наталната ни карта, се определя нейното конкретно въздействие и силата, с която влияе.

Затова някои имат повече успехи в кариерата, но не и в любовта, а при други е обратното. Разбира се, това което ни се случва, зависи и от нашите действия и решения, но това, което е закодирано в личната ни карта е почти решаващо.

И тук е моментът да ви зарадваме, като ви споделим, че има начин да надхитрите това, което ви е предначертано от звездите и да откриете щастието в любовта, ако ви е дадено да нямате успех в този спектър от живота. С две думи - как да обърнем ситуацията в своя полза?

На първо място трябва да уточним коя е най-важната планета, която символизира женствеността и женското щастие?

Жените са под силното взаимодействие на Луната, която отговаря на емоциите. Венера отговаря за чувствата. Марс ни дава жизненост, сила, страст и сексуална енергия.

Когато астролог анализира наталната карта на една жена и изучава показатели за личното ѝ щастие, първо вижда положението на Венера. Тази планета отговаря за любовта и очакванията ни от връзките. Венера отговаря също така за самочувствието на жената, начина, по който приема ухажването и вниманието от мъжете.

Ако не ви върви в любовта и ви се струва, че не получавате достатъчно внимание от противоположния пол, то вие просто не знаете как да използвате женската си енергия и върху какво да работите. Или накратко - Венерата ви е повредена.

Как да събудим действието на планетите?

Най-важно е никога да не губите връзката си с Венера, защото тя е отговорна за женската ви натура. Ето какви са признаците, че вашата е изгубена:

- Вие сте като невидима за мъжете, независимо колко се стараете за външния си вид.

- Влизате във връзки с неподходящи партньори. Сякаш не забелязвате добрите момчета и привличате само токсични партньори.

- Не можете да откриете стила си на обличане, дори и да сте облечени по най-новите тенденции.

- Усещате постоянна умора и сякаш нямате време да правите нещата, които ви зареждат с енергия и щастие.

Как да си поправите венерата?

Няма да ви лъжем - няма да е лесно и трябва упорита работа върху себе си.

Първо се обърнете към астролог, който да ви изясни наталната карта и да ви посочи върху кои черти от характера си трябва да поработите. В зависимост от позицията на Венера, ще ви подхожда определен стил на обличане. Това ще ви помогне да вникнете в себе си и да извадите личността си на преден план, ще усетите вътрешен мир и хармония.

Стоплете връзката си с Венера и като се грижите повече за красотата си. Правете си повече козметични процедури и по-често се глезете с маски за лице, с маникюр и хубави прически.

Друг отличен подход е да намерите хоби, свързано с изкуство и творчество. Венера харесва музиката, рисуването и танците.

В кои дни от седмицата е най-добре да работите върху връзката си с Венера?

Категорично петък е вашият ден! А за да подобрите взаимодействието си с Луната, е добре да правите релаксиращи практики в понеделник. За да засилите сексуалната си енергия пък, трябва да се съобразите с Марс и най-подходящият ден за тренировки и въобще силна физическа активност е вторик.

Четете още: Зодиите, които мислят за секс постоянно и искат да го правят по няколко пъти на ден