Автор
Теодор Муховски

3 зодии могат да очакват проблеми през втората половина на април

Някои вече смятат, че април е месецът на мечтите им. За други тези няколко дни са поредица от неуспехи.

За съжаление, втората половина на месеца не е никак колоритна, особено за трите зодиакални знака. Емоционални колебания, липса на средства в сметката ви или фалшиво приятелство са само началото на ядовете. Разберете дали това се отнася за вас.



Овен - внимавайте с кого и за какво си говорите

Въпреки че април започна спокойно за зодия Овен, през втората половина нещата могат да станат доста разгорещени. И всичко това само заради един разговор. Разговор, който, както ще се окаже по-късно, ще бъде проведен с неподходящия човек. Овенът ще каже твърде много изречения. И това бъде началото на голяма кавга, поредица от недоразумения, голяма доза лоши емоции. Овенът ще трябва да работи усилено, за да отмени всичко. Ще се извини на няколко важни за него хора и няма да е лесно да постигне тази задача. Понякога си струва да се замислим няколко пъти какво говорим и с кого го говорим.



Рак – изпитания във финансовата сфера

Инфлация, фиксирана заплата за няколко години, това не са добри показатели за зодия Рак. От няколко месеца насам те изпитват проблеми с паричните средства и това не спира дотук. Втората половина на месеца означава допълнителни разходи за Раците.
И въпреки че шефът им най-накрая ще оцени работата им и ще им присъди дългоочакваната премия, тя няма да бъде използвана от Раците, за да реализират мечтите си. За съжаление, почивка, спа уикенд, всичко това ще трябва да почака. Ще се случи това, което никой от нас не харесва. Едно нещо ще повлече друго.
Уредите обичат да се развалят, особено когато изтече гаранцията им. Ако сте си мислили, че април ще бъде по-спокоен и че допълнителната сума пари ще ви позволи да направите нещо повече, може би сте се заблудили.


Водолеите и техните любовни истории

Водолеите, които са във връзки, ще трябва да се подготвят за втората по-трудна половина на месеца. Няма да има приятни разговори, няма да има романтични вечери. Имате много да си обяснявате един на друг. Ще повдигате теми, които досега сте избягвали. Ще изследвате емоции, които са ви били чужди. Ще се докоснете до сфери, които съзнателно сте избягвали.
Това няма да са лесни моменти, но ако не се откажете, това само ще укрепи връзката ви и ще придаде ново измерение на отношенията. Понякога си струва да захвърлим всичко, което ни е смазвало, да се отворим, да говорим за това, което сме крили. Заради вас, заради партньора ви, заради любовта.