Автор
Пепа Попова - Пепита

5 стилни начина да носите деним тази пролет

Капсулният гардероб е универсална основа, с която можете да създадете всякаква визия: от практична, подходяща за ежедневието, до вечерна - изискана и елегантна. Днес искаме да ви представим няколко прости и универсални стилистични формули, които могат бързо да освежат гардероба ви и да му придадат специален чар – всички в деним.

View post on Instagram
 

Джинсовият total look винаги е добра идея.
Тази пролет главната звезда е овърсайз риза, създадена в техниката пачуърк. Съчетайте я с дънки с прави крачоли и мокасини от рафия. Съветваме ви да оставите чантата минималистична, без допълнителна украса.

View post on Instagram
 


Дънкова рокля

Най-лесният начин да укротите най-модерната материя за сезона е да изберете рокля. Моделът с мини дължина в тъмносиньо се комбинира най-добре с модерни кожени каубойски ботуши, както и с ярки аксесоари като оранжев колан и чанта.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Дънков костюм
Комплект с панталон палацо е необходима пролетна основа. Този сезон изберете риза със свободна кройка и широки панталони с едва забележимо райе. Така желаната свобода и лекота в образа ще осигурят винаги актуалните бели кецове.

View post on Instagram
 

Дънки
Трудно е да си представим женски гардероб без поне един чифт дънки. Модерен модел със странични цепки не напуска списъка с основните модни желания на много любителки на модта вече няколко сезона подред. Така че ги съчетайте с класическа бяла риза и удобно плетиво в модерен люляков нюанс.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Костюм с пола
Офис стилът се превърна в едно от основните предимства на сезона сред знаменитостите в индустрията като Хейли Бийбър и сестрите Хадид. Дънкова пола тип молив с дължина midi и удължено сако в ансамбъл с лека блуза и романтична барета са най-добрият избор не само за офис дрес код, но и за ежедневен образ. Необходимо е само да замените обувките лодка на висок ток с удобни мокасини.

View post on Instagram