Автор
Кристина Кирова

Свежа промяна или модна катастрофа: Вижте новата прическа на принцеса Шарлийн (снимки)

Принцеса Шарлийн винаги е била една от най-стилните, красиви и харесвани кралски особи. Макар и бракът ѝ с принц Албер II да е със съмнителна репутация и да не я представя винаги в най-добрата ѝ светлина. Каквото и да се случва, светът винаги ще се възхищава на Шарлийн и тя ще бъде моден пример за дамите.

След като през последните години тя премина през тежки изпитания със здравето, дълго време отсъстваше от публичните ангажименти, а след това се завърна слаба и някак немощна. С времето хубостта ѝ се завърна, а днес ни зашемети с чисто нова прическа.

Знаем, че нищо не променя визията на една жена така, както цветът на косата и дължината. Е, Шарлийн е решила да експериментира смело с тези две неща, като вече е с прическа, тип "момчешка" и е с пепляво рус цвят на кичури.

Когато една жена предприема подобна стъпка, възможните резултати да са два - или да изглежда феноменално красива, или да се окаже тотална катастрофа. Бихме казали, че Шарлийн никога не може да изглежда катастрофално, така че по-скоро бихме отчели новата ѝ визия като успешна.

Според психолози, изборът на такъв тип прическа и този цвят говори за вътрешна потребност на човека да направи опит да разбере себе си, потребностите и желанията си, като не привлича вниманието на другите.

Четете още: Няма да повярвате: Ето защо червеният маникюр подлудява мъжете