Автор
Христина Кирилова

Асен Блатечки вече живее с новата си половинка

След като окончателно се разделиха, Диляна Попова и Асен Блатечки отново откриха любовта. Макар дълго да се бореха за връзката си, те така и не успели да постигнат разбирателство и да останат заедно, дори и в името на сина им Борил.

Но както се казва - всяко зло за добро. Днес и двамата са щастливи по отделно и всеки е намерил новата си половинка. Диляна наскоро разкри, че от две години е с ресторантьора Лъчезар Захариев, за когото казва, че не само я обича, но и дава и спокойствие.

View post on Instagram
 

Асен пък е обвързан с по-млада от него дама и се чувства щастлив. За нея се знае единствено, че не е сред популярните имена, но пък отлично разбира професията му и не изпитва ревност от другите актриси. За момента Блатечки не издава никаква друга информация за младото си гадже. Отношенията им обаче явно са сериозни, тъй като от известно време живеят на семейни начала. Говори се, че Асен е готов да се отрече от образа си на секссимвол на българското кино и театър, защото повече от всякога иска да създаде здраво семейство.

View post on Instagram
 

Четете още: Поли на Благо: Не си представях така нашето семейство