Автор
Ева Григорова

Турска актриса с български корени се развежда след 7 месеца брак

Прочутата турска актриса Демет Йоздемир се развежда с Огужан Коч след само 7 месеца брак. Тя реши да наруши мълчанието и да разкрие истината за отношенията си с него.

След като новината за раздялата на двойката гръмна в медиите в южната ни съседка, тръгнаха слухове, че актрисата от "Домът, в който си роден, е твоя съдба“, е била подложена на физическо насилие от Огужан Коч. Също така се появиха и спекулации за изневяра.

View post on Instagram
 

Актрисата има български корени - баба ѝ е от турското малцинство в България. Емигрира от България в Турция. Ето какво сподели тя:

"Твърденията за изневяра и насилие не са верни.

Няма злоба, няма омраза, няма гняв между нас", опроверга слуховете пред репортери Демет Йоздемир, която засне фотосесия за известно списание в прочутия парк "Емирган“ в Истанбул.

"На съм изненадана от тези твърдения. Очаквах, че нещо подобно ще се случи. Нищо от тях не отразява истината. Нищо подобно не се е случило. С Огужан решихме да прекратим брака си с взаимно уважение“, разказа тя.

View post on Instagram
 


Истерия в турските медии предизвика и въпросът дали Демет ще запази бижутата, подарени ѝ от Огужан Коч.

"Клюките за бижута, къщи, имоти също много ме натъжават. Те не са истински. Не сме обсъждали нищо от това. Темата за бижутата ми лази по нервите", отрече известната актриса.



Четете още: Съпругата на Кевин Костнър подаде молба за развод след 18 години брак