Автор
Кристина Кирова

Когато знаеш, че краят е близо: Анна Никол Смит разговаряла с починалия си син дни преди смъртта си

Незабравимата красавица Анна Никол Смит, която си отива от този свят още преди да навърши 40 и до днес е любопитна тема за медиите. Не само заради вълнуващия ѝ живот, но и заради мистерията, обгърнала внезапната ѝ смърт.

Най-новото откритие за последните дни на моделката е свързано с упойващите вещества, които е приемала тя. И не, не говорим за наркотична зависимост, а за мъката ѝ като майка, загубила детето си. Според последните сведения, Анна Никол Смит е приемала силни медикаменти, за да заспи и по този начин да осъществи контакт с починалия си син. Това се е случвало буквално няколко денонощия преди самата тя да издъхне, споделя един от бодигардовете на изкусителката.

Говори се, че причината за смъртта ѝ е мъката в сърцето ѝ, която я е подтикнала да вземе животозастрашаващ коктейл от лекарства, които обаче са ѝ били предписани от лекар, но в различни дози. Анна се е борела с безсънието, като е комбинирала хлоралхидрат с четири бензодиазепина.

Информацията е съобщена от Големия Мо, който е бил бодигард на блондинката в продължение на 4 години и именно той я намира мъртва в хотелската стая през 2007 г. в Холивуд.

Мо е бил не само охрана, но и обучен парамедик и до ден днешен една мисъл не му дава мир, а именно можел ли е да спаси Анна. Той разкрива, че Смит така и не могла да приеме нелепата смърт на 20-годишния си син през 2006 г. и тя е живяла на сънотворни и антидепресанти. Приема всякакви медикаменти, за да потуши болката и скръбта в душата си, но умира 5 месеца по-късно.

"Последният път, в който разговаряхме, беше точно в нощта преди Анна да почине. Тогава тя ми каза: "Мога да видя сина си, единствено в сънищата си". Не казвам, че е отнела живота си умишлено, просто не вярвам, че е искала да се стигне до фатален край. Мисля, че е приела свръхдоза от лекарствата по грешка. Чувстваше добре, когато спеше, както се чувстват много хора, когато са в депресия. Просто лягаш да спиш с надеждата, че ще преспиш мъката и когато се събудиш, всичко ще бъде наред. Това е съвсем нормално, така сме устроени от природата.

Анна обожаваше сина си. И тя не си отиде просто от свръхдоза или наркотици, тя си отиде от мъка. Защо всички смятат, че смъртта ѝ е настъпила в следствие на зависимост от хероин? Тя не беше наркоманка. Да, виждал съм я много пъти да взима сънотворни и успокоителни, имаше цял куп хапчета. Професията ѝ изискваше да бъде постоянен обект на внимание и поемаше много негативна енергия от славата", разказва Мо.

Бодигардът е категоричен, че Анна Никол Смит е получила незаслужен етикет на красавица и златотърсачка, погубена от наркотиците. Той завършва с апела тя да бъде запомнена като прекрасен, добър и любящ човек, който е имал нещастието да надживее детето си - ужасът, който никой родител не заслужава.

Четете още: Знаете ли как да разпознавате космическите връзки в живота си