Автор
Христина Кирилова

Евгени призна, че иска деца от Валерия?

Докато любовта между Евгени и Валерия подлежи на дълбоко съмнение от страна на зрителите на "Ергенът", явно отношенията между двамата продължават да вървят гладко. Макар и да помним скорошното видео от рождения ден на моделката, в което тя грубо гони Евгени, за да бъде заснета сама до тортата си. Изглежда пианистът е преглътнал острото поведение на половинката си и май дори се замисля за следващата крачка във връзката им.

View post on Instagram
 

Подобно на много популярни личности, Евгени осъществи кратък разговор с феновете си под формата на сторита в Инстаграм. На въпроса дали е готов да има деца, той отговори уклончиво, но все пак от думите му става ясно, че няма нищо против вече да стане баща и потвърждава, че може би е с правилния човек.

"Не мисля, че има точен момент, момент в който си готов. Просто става. Също е хубаво да имаш доста желание да стане и да си с точния човек", пише пианистът. В отговор на друг въпрос той признава, че не винаги е толкова усмихнат и позитивен, колкото изглежда на снимките в социалните мрежи: "Не винаги съм усмихнат. Но когато човек има възможност да прави това, което го удовлетворява и му дава шанс да се себеизразява. Да твори..Това е благословия и щастие", категоричен е Евгени, който не споменава нищо за любовта, а все говори за работа.

View post on Instagram
 

Четете още: Валерия не е виновна: Евгени ще си остане ерген, вижте заради кого