Автор
Антония Дамянова

Не го понасям: Ето кой комплимент влудява Дженифър Анистън

В интервю пред британския Vogue Дженифър Анистън разкри кой е комплиментът, който не понася да ѝ казват.

54-годишната звезда от култовия сериал "Приятели" призна, че фразата "изглеждаш страхотно за възрастта си" трябва да бъде заменена с думите "изглеждаш страхотно - точка".



"Не мога да го понасям", каза тя за Vogue. "Социален навик е да използваме в общуването си клишета от типа на: "О, ти си на сериозна възраст, ама я се виж как изглеждаш". Дори не разбирам какво означава това", изрази негодуванието си актрисата.

"В по-добра форма съм, отколкото бях на двайсет години. Чувствам се по-добре в ума, тялото и духа си. Всичко е 100% по-добре", добави още носителката на "Еми".

Чаровницата допълни, че на 20 години например е трябвало да тренира с часове наред, за да види резултати, докато сега тренировките и методите са много по-усъвършенствани.

Бившата съпруга на Брад Пит наскоро сподели как поддържа страхотната си форма, като говори пред InStyle за своите тренировки след години на опити и грешки.

View post on Instagram
 


Екранната Рейчъл Грийн се занимава активно със спорт и се придържа към строги диети от години. Към момента тя не е омъжена и няма деца.

Припомняме, че Дженифър Анистън получи вълна от положителни коментари след видео, в което не крие посивелите си коси.

Анистън е категорична, че на своите години се чувства по-добре от всеки друг път – както във физически, така и в емоционален план. Що се отнася до дълголетието, смята, че ще се радва на такова, тъй като в семейството ѝ по бащина линия има много примери за това.

Четете още: Когато знаеш, че краят е близо: Анна Никол Смит разговаряла с починалия си син дни преди смъртта си