Автор
Кристина Кирова

Красивата вдовица: Kоя е жената, която ще харчи милиардите на Берлускони (снимки)

Силвио Берлускони, един от най-известните и влиятелни италиански политици, си отиде от този свят преди два дни, след кратък престой в болница. Той издъхна на 87-годишна възраст в Милано - малко повече от година, след като сключи брак с далеч по-младата от него Марта Фашина. Именно тя е жената, която вероятно ще наследи милиардите на Берлускони. Нека си припомним любовната им история:

View post on Instagram
 

На първо място е важно да отбележим, че подобно на много влиятелни и силни мъже, слабостта на Силвио Берлускони бяха красивите жени. Беше влюбчив човек и определено му вървеше с младите красавици. Имал е много връзки с прелестни хубавици през дългия си живот. Дори малко преди да срещне Марта Фашина, той приключи 9-годишната си връзка с модела Франческа Паскал.

View post on Instagram
 

За аферата на вече покойния политик и красивата блондинка, която е депутат, се съобщава за пръв път през 2020-а г. Биографията на Марта не е сред най-впечатляващите, но пък определено е знаела как да плени сърцето на силен мъж като Силвио Берлускони. Запознанството им датира от 2018-а г., но връзката им излиза на бял свят две години по-късно.

Двойкта вдигна пищна сватба през 2022 г. в историческо имение в близост до град Лезмо. Близки, роднини и приятели на двойката бяха свидетели на узаконяването на любовта между тогава 85-годишния Берлускони и с 53 години по-младата от него, прелестно красива Марта Фашина. Булката беше с великолепна рокля на Antonio Riva, а младоженецът беше в елегантен костюм на Armani.

View post on Instagram
 

Според италианските медии обаче, влюбените не са регистрирали любовта си официално, тъй като децата на Берлускони били против брака им. Наследниците на политика били притеснени, че един ден, след смъртта му, Марта ще наследи огромното му богатство и че ще претендира за това до край.

Приживе Берлускони сам е заявявал публично, че много жени са минали през обятията му с цел финансови облаги:

"Има цяла опашка от жени, които мечтаят да се омъжат за мен. И мисля, че знам защо. На първо място, аз съм забавен, нали? Второ, аз съм богат, това също не е тайна. Трето, носят се слухове, че съм добър в леглото. И четвърто, тези жени мислят едно и също: "Той е стар, скоро ще умре и аз ще наследя всичко", казва самият той в интервю преди години.

И ето че този ден дойде. Берлускони наистина е бил много, много богат човек. Състоянието му възлиза на милиарди. Към днешна дата децата и младата му съпруга определено ще имат какво да си делят и вероятно това няма да се размине без скандали.

Четете още: Не съществува такова нещо в природата: Слаба жена