Автор
Антония Дамянова

Ванга говори за 6 неща, които могат да спасят дома от всяка беда - имате ли ги?

Ванга вече многократно е говорила за това колко важно е в дома да се държат определени вещи, които да предпазят стопаните от неприятности. Те могат да играят ролята на лични амулети на стопанина на къщата, които да го пазят от недоброжелатели, както и да привличат щастие и късмет.

Нека да видим за кои по-точно вещи и продукти е говорело петричката пророчица:

Чесън и мед

Точно така, чесънът и медът помагат не само при настинки и профилактика от болести. Те могат да служат и като магически амулети. Например обикновеният чесън, окачен над входната врата, може да неутрализира всяко негативно влияние. За предпочитане - точно под тавана или в горния ъгъл.

За да привлечете пари, не е достатъчно да имате касичка за това. Ванга вярвала, че всеки дом просто трябва да има мед. Неговият златист цвят, подобен на този в златото, ще обещава финансово благополучие за всички обитатели на дома.

Подкова и кехлибар

Тази странна комбинация в никакъв случай не е такава, ако знаете какви сили могат да имат предметите. Подковата е първото нещо според Ванга, което трябва да има в къщата, за да осигури притока на късмет и положителна енергия.

За да живеете дълго се препоръчва да държите поне малко кехлибар в дома си - кехлибарено камъче или под формата на бижу. Неговият богат жълто-оранжев цвят ще привлече просперитет и успех. Този камък има естествен произход и дълготрайност и наистина има забележителна сила и мощ.

Камбанки и безопасни игли

Малки предмети, но с мощна сила, казва Ванга за камбанките и иглите. Те няма да пречат на интериора, но ще предпазят от зли очи, докато в същото време остават почти невидими. Ако обаче ги държите в къщата твърде дълго, може да има обратен ефект. Ето защо е важно незабавно да ги изхвърлите, когато се появят първите признаци на ръжда върху тях. Това показва, че амулетите са изпълнили предназначението си, абсорбирайки цялата негативна енергия.

Ако обзаведете или изпълните къщата с тези предмети възможно най-скоро, тогава щастието определено ще ви посети. Със сигурност всеки от нас има много от тях, но не всеки знае как да ги използва правилно, за да извлече максимална полза не само по предназначение, но и за привличане на щастието, късмета и благоденствието.

Четете още: Опасно е: Три места в дома, на които никога не трябва да поставяте огледала