Автор
Весела Георгиева

Уникалната диета, с която Тони Димитрова отслабна драстично

Тони Димитрова е успяла да влезе в отлична форма и е отслабнала драстично, а промяната ѝ не остана незабелязана от нейните почитатели.

Бургаската певица се е вталила с поне десетина килограма за последните два месеца, а тайната си за бързо отслабване, до която прибягва винаги и има действителен резултат, певицата сподели още преди време, пише вестник "Ретро".

Изпълнителката доверява, че в основата на режима ѝ е приемът на голямо количество течности. Важно е всеки ден да се пият поне по 3 литра вода или чай, без захар и подсладители. Може да се консумират още пресни плодове и зеленчукови сокове, но не купени от магазина, а изцедени у дома.

Режимът на Тони бил с продължителност 4 седмици. През първата се хапват картофи - максимум 500 грама, които са разделени за два приема по 250 грама. Картофите може да бъдат сварени със или без обелките. Могат да бъдат печени, но без мазнина.

Между храненията с картофи се хапват и 2 кофички кисело мляко.

Менюто през втората седмица е основно от пилешко месо и салати. Месото трябва да бъде филе – без мазнини и кожа. Зеленчуците за салата е необходимо да са пресни и да не са обработени термично – задушени, печени. Може да подправите с малко ябълков оцет.

През третата седмица се яде риба - задушена, печена на скара, печена. Не е желателно да бъде маринована, защото е доста солена.

Последните 4 дена от диетата на Тони Димитрова са свързани с малък прием на хляб – пълнозърнест. Можете да ядете и леки зеленчукови супи, яхнии, но без тежки пържени и мазни ястия. Можете да хапнете и парченце шоколад, или друг малък десерт.