Автор
Антония Дамянова

Невероятно, но истина: 7 знака, че в къщата ви живеят зли духове

Ад, вещица, зъл дух, призрак, полтъргайст - всичко това е не само име на фантастични филми на ужасите, но и част от нашия реален живот.

Грешката на много хора, казва екстрасенсът Верона Орлова, е да не вярват в злите духове и да подценяват нейните способности. Въпреки това, всички видове енергийни същества, заселили се във вашия апартамент, могат да донесат много проблеми в живота. Затова бъдете бдителни: слушайте себе си и околната среда, тя може да ви каже много.

Заедно със специалиста събрахме седем основни признака, разкриващи, че в къщата ви се е настанил зъл дух.

1. Липса на комфорт

Чувствате се ужасно неудобно в собствения си дом без причина. Излизате с нетърпение от него и ви е изключително трудно да се върнете там, сякаш невидими нишки ви дърпат назад. Роднини и приятели също не бързат да ви идват на гости. Забелязвате, че негативните емиции се засилват у вас, когато сте в дома. Постоянни безпочвени кавги властват между членовете на семейството.

2. Страх

Да останете в собствения си апартамент, става не само неприятно, но и страшно - имате чувството, че някой постоянно ви наблюдава, шепне нещо в ухото ви, чука по вратите на шкафчетата и стаите, подът скърца, пералнята, микровълнова печка или телевизорът се включват сами през нощта, чувате някой да свири на пиано или дори да ви говори.



3. Изгубени вещи

Напоследък все по-често ви се случва да не намирате нвещи, които ви трябват точно в този момент. Сякаш са потънали вдън земя. Въпреки това помните много добре, че сте поставили въпросния предмет така, че да вие под ръка. Странното е, че като цяло навикът ви да поставяте всички неща по местата им не ви е напуснал, но въпреки това те редовно изчезват.

4. Сънувате кошмари

Усещането за нещо странно и плашещо не ви напуска по време на сън. Усещате присъствие в стаята, което предизвиква ужас, докато спите. Някой ви натиска тялото и вие не можете да помръднтете. Кошмарите насън зачестяват и вие се събуждате уплашени и не искате да заспите отново. Може би някой иска да ви каже нещо по този начин?



5. Необяснимо шумолене

Чувате странни звуци в дома си. Глухи стъпки, скърцане, шумолене, шепот, смях и плач са още един знак, че не сте сами в къщата.

6. Смърт на цвете

Стайните растения не се вкореняват, умират без причина, без значение колко внимателно и всеотдайно се грижите за тях.

7. Котката го вижда

И дори домашните животни се държат много странно: те гледат в празнотата и показват агресия, сякаш виждат нещо в нея.

Съвет на експерта:
Ако наблюдавате всичко това в собствения си дом, най-важното е да не се напрягате. Може би просто сте уморени и всичко, от което се нуждаете, е добра почивка. Всяка отрицателна енергия в къщата се „лекува“ чрез проявлението на положителна. Тя се изразява във всичко - в мисли, емоции, действия. Веднага щом изгоните тъмнината от собствената си глава и сърце, домът ви веднага ще засияе, ще стане по-спокоен, приветлив и уютен.



Четете още: 7 фън-шуй съвета за дома, с които да привлечете всичко, което си пожелаете!