Автор
Теодор Муховски

Сънувахте кошмар: Направете това и той няма да се сбъдне

Знаете ли, че съществува алгоритъм, който ще ви помогне да избегнете сбъдването на кошмар, който сте сънували?

Страшните сънища се наричат кошмари и се сънуват по правило във фазата на бързия сън. Ето защо спящият се събужда и си спомня всички подробности за случващото се. Този феномен се смята от експертите за следствие от работата на мозъка, когато в съня си човек преживява стрес, конфликти от изминалия ден, някакви негативни емоции.

Кошмарният сън дава отражение на настроението и през деня. Човек се чувства уморен, раздразнителен, уязвим и ако подобни сънища го измъчват ден след ден, те могат да доведат и до чувство на тревожност и панически атаки.

За да се справите с нежеланите нощни картини, може да използвате различни подходи и методи. Всичко зависи от това в какво вярвате: някои четат конспирации, други шепнат молитви, трети купуват лекарства.
Събрахме за вас всички алгоритми, които ви помагат да кажете: "Спри, страшен сън".

Шепот срещу лоши сънища

Ако вярвате в помощта на неземни сили, въоръжете се с няколко конспирации. Когато се събудите, не бързайте да скачате от леглото, кажете три пъти леко звучно: "Който има сън, той се сбъдва, но това не ме засяга" или "Това, което видях в съня си, няма да го видя в реалния живот".
Или повторете 9 пъти: "Това, което е дошло насън, после без следа при залез слънце си е отишло".

И се опитайте да забравите съня си възможно най-скоро. И най-важното, никога не разказвайте на никого подробности за съня си



Вода, огън и мед срещу кошмар

Водата има огромна сила, трябва да я използвате. Ако имате светена вода вкъщи, непременно измийте лицето си с нея и кажете с твърд глас: "Където отива водата, там отива и мечтата.", "Където отива водата, там отива и сънят." или "Каквото си сънувал, това си забравил. А това, което е било забравено, не се е сбъднало. Амин."

От лош сън можете да се опитате да се предпазите и с фразата: "Където е отишла нощта, там се е отнесъл и сънят. Отпуснах се, не остана нито стотинка" и хвърлете малка монета през прозореца, викайки: "Платено."

Можете да прибегнете и до помощта на огъня. Запишете съня си на лист хартия и го изгорете над бяла свещ, като казвате: "Димът се вие, димът тече, превръща се в забрава, затваря всичко с ключ, където е, там е мечтата".

Молитви срещу болезнени сънища

Често ви спохождат страшни, неприятни, плашещи сънища? Поставете чаша със светена вода в главата на леглото. Всички негативни преживявания и мисли ще отидат в нея. На сутринта излейте тази вода. Можете също така да се измиете със светена вода и да кажете с твърд глас: ": "Където отива водата, там отива и сънят" или "Сънуваното е забравено. А това, което е било забравено, не се е сбъднало. Амин."

Ако сънят е толкова ужасен, че се събуждате в паника и истерия посред нощ, отворете прозореца и кажете в него три пъти: "Където е нощта, там е и сънят. Амин", прекръстете се, изпийте чаша вода и отново заспете. Не се страхувайте да отидете в църквата и да запалите свещи.



Чувствате ли, че преминавате през лош период? Поставете свещ "за здраве" за себе си и за враговете си пред иконата на Божията майка. Пожелайте само добри неща на враговете си. Поставете втората свещ "За всички светии" за себе си. Опитайте се да го направите няколко дни подред.

След всичко това ще видите, че кошмарите ще избледнеят и вие отново ще сте спокойни и сигурни.