Как да разпознаете своя човек: Пътеводител към истинската любов

Всички искаме да знаем дали ще намерим своята половинка, какъв ще е човекът до нас и как ще се разбираме? Някой разчита на интуицията и вътрешния си инстинкт, докато друг иска да знае със сигурност. Всичко тук обаче е съвсем просто и дори очевидно.

Това наистина е ВАШИЯТ човек, ако се отворите, ако се разкриете пред него. Вие започвате да цъфтите и ставате най-добрата версия на себе си. Нали в крайна сметка на вас ви вярват, вас ви подкрепят? Вече не сте сами. Чувствате се спокойни и уверени в бъдещето. Точно така, до своята жена всеки мъж ще започне да проявява най-добрите си мъжки качества - смелост и решителност, сила и увереност и дори нежност.

Твоят човек
Да, точно така, неприкрита и неукротима нежност към тази конкретна жена, защото той просто няма да може по някакъв начин да я овладее или контролира, а и защо му е...? Действията и делата му ще бъдат смели и решителни и ще говорят сами за себе си, а чувствата му ще бъдат искрени и неподправени. Той просто ще бъде САМО НЕЙНИЯТ МЪЖ.

Снимка: Freepik
Снимка: Freepik

Същото се отнася и за жените
Ако наистина НЕЙНИЯТ мъж се окаже до жената, тогава дори от „трън“ тя ще се превърне в красиво цвете. Ще отвори сърцето си, за да се срещне с това прекрасно и наистина велико чувство – любовта. Тя ще бъде нежна, любяща, грижовна и разбираща. Просто ще бъде САМО НЕГОВА ЖЕНА.

Ще иска да угоди и да зарадва мъжа си, да го подкрепя, да бъде най-добрата и най-желана за него. Именно такава ще я вижда и възприема той. В крайна сметка за него тя вече е най-добрата, а той - за нея...

Друг важен момент, който трябва да разберете, е дали човекът до вас е точният - изтощавате ли се, или се зареждате един друг ? Тоест, ако този човек ви помага да откриете всичките си най-добри страни в себе си, но в същото време, така да се каже, „изглажда“ всичките ви недостатъци, тогава вие наистина си подхождате. Така вие укрепвате силните си страни с този човек и „затваряте“ слабостите си. Тоест вие просто си пасвате като едно цяло и това е прекрасно.

И накрая, запомнете едно нещо за себе си - ако се чувствате наистина обичани и желани до партньора си, наистина щастливи и вдъхновени, а вашият партньор изпитва същото към вас, значи всичко върви както трябва. Вие сте на прав път, на правилното място и най-важното е, че наистина имате правилния човек до себе си.

Така че се погрижете за това.

Ето ги зодиите, които се женят по любов
НОВИНИ
Автор Весела Георгиева

Ето ги зодиите, които се женят по любов

Автор Весела Георгиева

Автор: Виктория Кирста