Автор
Ива Петрова

Не иска да има нищо общо със сина си: Крал Чарлз отказва посещение на принц Хари

Крал Чарлз изглежда вече не иска да има нищо общо със сина си принц Хари. Според вътрешен човек от двореца, кралят е прекалено зает, за да се види с по-малкия си син по време на предстоящото посещение на Хари във Великобритания. Според източника от кралския двор, херцогът на Съсекс няма да има възможност и да се види с брат си принц Уилям.

По всичко личи, че нито кралят, нито неговият бъдещ наследник имат намерението да простят на Хари и съпругата му Меган за всички критики, които двамата отправиха към кралското семейство. Атаките на семейство Съсекс бяха толкова много, че Чарлз и Уилям са решили да не допускат повече до себе си семейство Съсекс по никакъв начин.

Меган и Хари вече дори престанаха да получават покани за различни семейни събития, включително и за лятната ваканция в Балморал. Те не бяха поканени и на отбелязването на годишнината от смъртта на кралица Елизабет II. Двамата бяха изгонени и от Фрогмор котидж, където живееха докато бяха работещи членове на кралското семейство.

Въпреки това Хари продължава да атакува своето семейство, дори в документалния филм The Heart of Invictus, който излезе наскоро по Netflix. В него той разкри, че не е получил подкрепа след като през 1997 г. загуби майка си принцеса Даяна.