Автор
Антония Михайлова

15-те най-горещи телохранители на холивудските звезди (Снимки)

Холивудските знаменитости често биват забелязвани да се разхождат в Ню Йорк, Лос Анджелис и други градове със своите верни и очарователни спътници. Най-често обаче това не са гаджетата или съпрузите, а... бодигардовете им. 

Трябва да се отбележи, че охранителите на звездните особи изглеждат толкова шармантно и магнетично, че са достойни за корици на таблоиди или главни роли в най-касовите блокбастъри. 

Кайли Дженър 

Кайли Дженър
Кайли Дженър

Тим Чунг е може би един от най-обсъжданите бодигардове на знаменитости. Той наскоро изтри всичките си снимки в социалните мрежи, защото беше засипан с въпроси и коментари. Работил е предимно с Кайли Дженър, но също така - и с Ким и Кортни Кардашиян. Полицаят от Лос Анджелис е бивш модел. 

Тим Чунг - бивш бодигард на Кайли Дженър
Тим Чунг - бивш бодигард на Кайли Дженър

Не е изненадващо, че докато работи като охранител, бива заподозрян за истинския баща на дъщерята на Кайли Дженър - Сторми Уебстър, която риалити звездата роди през 2018 г. от рапъра Травис Скот. Тогава красавецът Тим Чунг не издържа и отговори на обвиненията: „Аз съм изключително дискретен човек и обикновено никога не отговарям на клюки. Но сега трябва да кажа, че всички предположения са толкова нелепи, че предизвикват смях“, каза той пред журналисти, добавяйки, че изпитва голямо уважение към Кайли и че комуникацията му с нея е била ограничена до чисто професионален характер. 

Дженифър Лопес 

Дженифър няма много късмет с охраната си, тъй като е сред звездите, които са особено взискателни и придирчиви спрямо бодигардовете си. Така например тя трябваше да се раздели с един от тях, след като той се опита да пренесе забранени вещества от чужбина. Митничарите задържаха певицата и нейния антураж, когато куче откри незаконна отвара в чорапите на бодигарда. 

Джей Ло не можеше да понесе това. Всъщност певицата неведнъж е отбелязвала, че най-важният проблем, който я тревожи, е безопасността на децата ѝ. Джей Ло сменяше бодигард след бодигард, бившият ѝ приятел - бейзболистът Алекс Родригес, се възмущаваше, че постоянно го бъркат с шофьора на Дженифър. „Това е едно от най-унизителните преживявания в живота ми“, каза Алекс по време на интервю. „Смятам се за готин спортист, но когато излизам с Лопес, папараците ми крещят да се махам и да не им преча да снимат звездата.“ 

Дженифър Лопес и Алекс Родригес
Дженифър Лопес и Алекс Родригес

Поука от историята: Без значение колко сте известни, отдръпнете се, ако сте до Дженифър на червения килим. Въпреки това съпругът на звездата - актьорът Бен Афлек, изглежда се чувства по-уверен. Е, все пак едва ли някой би сбъркал Бен Афлек с някого друг, нали?

Ким Кардашиян 

Красивият Паскал Дювие стана известен на целия свят като личният бодигард на Ким Кардашиян, който не можа да я защити по време на обир в Париж. Това се случи през 2016 г. Риалити звездата била сама в хотелската си стая, когато в стаята ѝ нахлули крадци в полицейски униформи с пистолети в ръце. 

Ким Кардашиян и Паскал Дювие
Ким Кардашиян и Паскал Дювие

След като завързаха Ким, те откраднаха нейни бижута на стойност 10 милиона долара. По същото това време Паскал Дювие е бил в нощния клуб, пазейки сестрите Кортни Кардашиян и Кендъл Дженър. Но по договор той е човекът, който е трябвало да пази и Ким. Затова и пое абсолютно доброволно отговорността за инцидента. 

Тогава Ким съди компанията за сигурност за проявена небрежност. Две години по-късно тя и Дювие все пак постигнаха споразумение, при което охранителят бе осъден да изплати на звездата сума на стойност 6,1 милиона долара. Уволненото вярно, но бито „куче“ отиде да служи на певицата Фърги. А Ким, след стреса, е готова да държи дузина охранители, така че никой да не може да се приближи дори на километър до къщата ѝ. 

Хайди Клум 

50-годишният немски супермодел обича да държи около себе си красиви и млади мъже. Настоящият ѝ съпруг - музикантът Том Каулиц, е с 16 години по-млад от нея, а охраната става все по-красива и смела всеки път. Дори самата Клуми не успя да устои на изкушението да има връзка с бодигарда.

Хайди Клум и Мартин Кристен
Хайди Клум и Мартин Кристен

През 2014 г., след поредния развод, Хайди намери утеха в обятията на своя Leibwechter („пазач“ на немски). Според нея охранителят Мартин Кристен се оказал страхотен, мил човек. Но веднага щом децата ѝ свикнаха с новия „татко“, бизнесдамата реши, че харесва повече креативни и талантливи мъже и... предпочете обятията на музиканта Каулиц. Тя, разбира се, смени бодигарда си - и, съдейки по снимката, с още по-красив левент. 

Дженифър Лорънс 

View post on Instagram
 

Звездата от „Игрите на глада“ е последователна в избора си – няколко охранители работят с нея от много години. Грег Ленц ѝ служи от 2013 г.: той присъства на раздялата ѝ с актьора Никълъс Холт („Х-Мен“), бе свидетел на романса ѝ с режисьора Дарън Аронофски и беше на сватбата ѝ с директора на художествената галерия Кук Марони. Охранителят стана чест гост на различни предавания и съобщи, че в миналото е работил като модел и е учил архитектура в университета в Колорадо. Да стане бодигард обаче не е била неговата мечта. Но с помощта на Лорънс той стана известна личност и папараците често обичаха да снимат не само неговата чаровна работодателка, но и самия него. В същото време Грег предупреди, че е женен и никога не е имал лични отношения с актрисата. 

Дженифър лорънс и Грег Ленц
Дженифър лорънс и Грег Ленц

Насладете се на още звездни дами и техните сексапилни охранители:

Тейлър Суифт и нейният телохранител
Тейлър Суифт и нейният телохранител
GettyImages
Бела Хадид и нейният телохранител
Бела Хадид и нейният телохранител
Бионсе и нейният телохранител
Бионсе и нейният телохранител
Дженифър Анистън и нейният телохранител
Дженифър Анистън и нейният телохранител
Джиджи Хадид и нейният телохранител
Джиджи Хадид и нейният телохранител
Ейми Адамс и нейният телохранител
Ейми Адамс и нейният телохранител
Кейти Холмс и нейният телохранител
Кейти Холмс и нейният телохранител
Кристен Стюарт и нейният телохранител
Кристен Стюарт и нейният телохранител
Лейди Гага и нейният телохранител
Лейди Гага и нейният телохранител
Парис Хилтън и нейният телохранител
Парис Хилтън и нейният телохранител