Автор
Евелин Попадийна

Как да разпознаете съпруга от любовница на улицата?

Малко от нас знаят, че е много лесно да различите една любовница от съпруга. Достатъчно е да обърнете внимание на няколко детайла. 

Ето кои са те и как да различите една любовница от омъжена жена.

Любовницата използва много скъпи парфюми
Омъжените жени често използват най-скъпите си парфюми за специални случаи. Любовниците обаче не пестят от него, те са наясно, че това ги прави много по-привлекателни за мъжете. 

Бельото на любовницата винаги е горещо
Съпругите не смятат, че е важно ежедневно да изкушават мъжете с бельото си. Те са прекалено заети с проблеми, грижата за децата, дома и готвенето.
Любовницата обаче е наясно, че едно красиво и сексапилно бельо кара жената да се чувства много по-уверена и привлекателна. Тя предпочита дантелено или сатенено бельо.

Откажете се от тях завинаги: 5 модела обувки, които са адски демоде
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Откажете се от тях завинаги: 5 модела обувки, които са адски демоде

Автор Евелин Попадийна

В гардероба на любовницата има повече дрехи на скъпи дизайнери и от скъпи материи
Не се налага да се грижи за семейство и деца, затова за нея е по-важно как изглежда, а не кое е удобно и практично. Кадифените рокли, кашмирените пуловери и копринените блузи са неизменна част от гардероба ѝ. При омъжените дами е малко по-различно. При тях на първо място е дрехите да са удобни. Вкъщи обличат нещо приятно, което да не ги стяга, даже понякога се запускат прекалено, а това не е привлекателно за мъжете. 

Всяка жена трябва да полага грижи за себе си. Знаем, че е трудно, когато имаме и други задължения, но мъжете обичат, когато жените им се стараят да са красиви за тях. А и по този начин ще запазите огъня и страстта във взаимоотношенията си.