Автор
Ива Петрова

Ето я първата целувка на Моника и Петър във "Фермата"

Романтичната двойка в този сезон на "Фермата" - Петър и Моника, не издържа на напиращите чувства и се целуна страстно пред камерите на риалити предаването.

Влюбеният актьор сграбчи хубавата брюнетка и я целуна страстно по устните, а тя мълниеносно отвърна на страстта му с нежна прегръка. След това младата дама се прибра в стаята си и закри лице в ръцете си, явно притеснена от случилото се.

„Не бях готова за целувката. Ама той Петър ги прави едни такива шокиращи... После мигам на парцали известно време“, призна по-късно тя пред приятелките си в стопанството.

Моника, която е софтуерен инженер, и Петър флиртуват почти от самото начало на шоуто, но актьорът загуби контрол и най-после изрази открито любовта си към Моника, която вече от няколко седмици вълнува сърцето му. Преди да целуне любимата си в риалитито, той ѝ изрецитира стихотворение на Дамян Дамянов. 

Любов пламна между най-красивите участници във „Фермата“
ПО ЖЕНСКИ
Автор Люблена Папазова

Любов пламна между най-красивите участници във „Фермата“

Автор Люблена Папазова

Въпреки горещото поведение на Петър, Моника се опитва да пази дистанция и да не се сближава твърде бързо с него. 

„Не искам да бъда в мъжка сянка, независимо колко силно харесвам Петър. Искам да се видя в различна обстановка, без да имам мъжка подкрепа до себе си. Искам да опозная себе си без партньор, да разбера коя съм и какво мога да постигна“, заяви тя.