Автор
Ива Петрова

Изневяра ли е причината за раздялата на симона Загорова и бащата на детето ѝ

В отговор на въпрос, зададен ѝ от последователи, в какви отношения е с бащата на своето единствено дете, Симона Загорова сподели: "Не съм била булка никога". 

Става дума за бившия ѝ съпруг Дани Милушев, с когото дъщерята на Глария се раздели преди две години. С тези думи, макар и да не дава точен отговор на запитването, Симона даде да се разбере, че няма бивш мъж, защото никога не е подписвала официално. 

Явно певицата не е в особено приятни отношения с бащата на дмалката Галина, и предпочита да запази дискретност по темата. Изпълнителката отбеляза също, че засега само пее по сватби, но не планира своя такава.

Симона Загорова показа новия мъж до себе си (Снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Симона Загорова показа новия мъж до себе си (Снимка)

Автор Ива Петрова

Причината за раздялата на Симона и Дани остана в пълна мъгла, но междувременно изпълнителката сподели, че, макар и разделени, се грижат много за дъщеричката си.  

По време на разговора с почитателите си Симона подчерта, че никога не би простила изневяра, което предизвиква подозрението сред много почитатели, че именно това е причината за разпада на връзката ѝ с Дани. 

Любовта между двамата пламва по време на коронакризата, след което Симона бързо забременява. Припомняме, че малко след раждането на Галина щастливата майка побърза да се похвали, че свалила цели 27 кг.