Автор
Ева Григорова

След шокиращото изказване за Опра: Вижте Синди Крауфорд без грим

57-годишната Синди Крауфорд сподели красиво свое селфи без грим в Instagram. Малко преди това моделката направи шокиращ коментар за популярната водеща Опра Уинфри.

На снимката Крауфорд изглежда поне с 20 години по-млада от реалната си възраст и получи стотици одобрителни коментари.

Малко преди това Синди шокира своите почитатели, споделяйки за преживяване, което е имала с Опра по-рано в кариерата си. По време на премиерата на документалната поредица на Apple TV+ The Super Models, тя разкри, че преди време Уинфри се е държала с нея като с „движима собственост“ в своето шоу. “Бях като движимо имущество или дете. Чувствах, че съм видяна, но не и чута“, каза Синди в поредицата. “Когато погледна ситуацията през днешните очи, когато Опра казва: “Стани и ми покажи тялото си. Това всъщност означава: покажи ни защо си достойна да бъдеш тук.“

Синди допълва, че по онова време това не ѝ се е струвало необичайно, но днес вече да. “В онзи момент не го почувствах така. Но, когато погледнах назад и си казах: “О, Боже мой. Това наистина не беше добре. Особено от Опра“, каза Синди. Както мнозина знаят, Синди се превърна в един от топмоделите на 80-те и 90-те години на миналия век заедно с Наоми Кембъл, 53, Кристи Търлингтън, 54, и Линда Еванджелиста, 58.

View post on Instagram