Автор
Веселина Петрова

Крал Чарлз III мечтае за това: Ще му го дадат ли Меган и Хари

Сигурно си мислите, че един крал си има всичко. И че няма какво да си пожелае за рождения ден? Не сте прави. Оказва се, че крал Чарлз III има специално желание за своя 75-и рожден ден. 
 

Негово Величество мечтае за нещо и то е свързано с внуците му - Арчи и Лилибет. Кралят не вижда често децата на Меган и Хари, а много би искал. 

Той дори бил разочарован, че двете му внучета не са присъствали на коронацията му през май тази година. Те не присъстваха и на погребението на кралица Елизабет II миналата година. 

През ноември Чарлз ще навърши 75 и има едно специално желание, издават приближени до него. Вероятно Хари и Меган ще бъдат поканени на партито. Дали обаче ще приемат поканата?

"Кралят иска Хари, Меган и децата да бъдат до него на рождения му ден. Но ако херцозите на Съсекс решат да си измислят някакво оправдание и да не дойдат, това си е техен проблем." , казва кралският биограф Анджела Левин.

Вероятно партито ще бъде в тесен кръг, семейно. 

"Времената са трудни за всички, Чарлз не иска да прахосва излишни средства и да прави екстравагантни неща", коментира още Левин.