Автор
Ева Лъчезарова

Всички настръхнали: Хари отбеляза рождения си ден с шест бири и в прегръдките на Меган, вижте къде

Тази година принц Хари спретна скромно парти преди рождения си ден, заедно със съпругата си Меган Маркъл. Херцогът и херцогинята на Съсекс - заедно с дузина познати на Хари - отпразнуваха 39-ия му рожден ден в немската пивоварна, носеща името Шумахер в Дюселдорф. По време на празненството компанията се наслади на местна бира и традиционни за региона ястия.

Според запознати, кралската двойка и техните приятели са заели две маси в ресторанта и са били обслужвани от главния сервитьор Франк Вакерс, който работи там от близо четири десетилетия. DailyMail.com пък съобщи, че Хари е изпил цели шест малки бири, докато 42-годишната Маркъл е изпила само една.

Сервитьорът дори разкрил какво е сервирал на компанията, а това били ястия, приготвени по семейна рецепта като виенски шницел, свински джолан, наденица, печено месо и картофено пюре. По време на вечерята служителите подарили на принца торта за рождения му ден от бял шоколад.

 “Те бяха много щастливи“, споделя Вакерс. “Той е прекрасен мъж и двамата бяха толкова мили.“ Той също така каза, че бодигардът на Хари - Крис Санчес шеговито го предупредил, че “ще го убие, ако бирата е лоша“. Но заплахата била изцяло на шега, тъй като Санчес щастливо позира за снимки с няколко развълнувани служители заедно с Хари и Маркъл.

Собственичката на ресторанта Теа Унгерман призна, че е “настръхнала“, когато двамата влезли в нейното заведение и каза, че не е могла да повярва, че са там. Развълнуваната ресторантьорка добави, че “прекрасната“ двойка изглежда “много спокойна“ и че Хари – който дори я прегърнал – си е прекарал “много весело“. Унгерман отбеляза още, че принцът оставил солиден бакшиш в нейния ресторант.

Честит рожден ден, Хари: Скандалната история на един резервен принц
НОВИНИ
Автор Евелин Попадийна

Честит рожден ден, Хари: Скандалната история на един резервен принц

Автор Евелин Попадийна

Източник, близък до Хари, пък сподели, че компанията се е върнала в близкия хотел “точно преди полунощ“, за да му изпее “Честит рожден ден“ и да се поглези с торта.

Хари и Маркъл са в града за Invictus Games – тяхното годишно международно спортно събитие за ветерани.

Медиите отбелязаха факта, че тази година нито един член на кралското семейство не посети организираното от Хари събитие.