Автор
Евелин Попадийна

Изглежда ли скъпо: Меган Маркъл се облече в 300 бона (снимки)

Меган Маркъл носи дрехи за 300 хиляди паунда само за шест дни на Invictus Games.

Херцогинята на Съсекс носеше набор от стилни визии, които привлякоха вниманието на всички по време на шестдневното спортно събитие. За гардероба си беше избрала смесица от дизайнерска и улична мода. Видяхме тоалети от Chanel и Givenchy до Zara и Banana Republic.

Разводът чука на вратата: Ето какво ще получи Меган, когато с Хари се разделят
ПО ЖЕНСКИ
Автор Евелин Попадийна

Разводът чука на вратата: Ето какво ще получи Меган, когато с Хари се разделят

Автор Евелин Попадийна

Въпреки избора си да включи бюджетни марки в създаването на тоалети за една седмица, си пролича, че Меган е хвърлила доста пари. И тук не говорим само за дрехите. Истинската стойност на тоалетите придадоха бижутата, които херцогинята беше избрала.

Аксесоарите включваха часовника на Cartier на принцеса Даяна за 17 800 паунда и пръстен в розово злато на Lorraine Schwartz за 50 000 паунда, изработен от „диаманти, подарени от Близкия изток“. В момента не е ясно кой плаща за скъпите тоалети на актрисата, тъй като преди идваха от принц Чарлз, чрез бюджет даден на двойката, но сега той е крал и положението е по-различно.

Щурата Меган: Вижте как съпругата на принц Хари танцува, облечена в сребристи пайети
ЗВЕЗДИ
Автор Веселина Петрова

Щурата Меган: Вижте как съпругата на принц Хари танцува, облечена в сребристи пайети

Автор Веселина Петрова

Въпреки това модният гардероб за Invictus възлиза на стойност над 300 хиляди паунда според Daily Mail.

Във вторник Маркъл беше с шал Rayures d’Ete от Hermes за 961,14 паунда, часовник Cartier от жълто злато на стойност 20 824, 70 британски лири и нейната брачна халка от уелско злато на стойност 140 000 британски лири. В сряда аксесоарите бяха: обувки Chanel Goatskin & Grosgrain Beige & Black за £846, обеци Luna Skye за £2000 и гривна Cartier Love за £5000. В четвъртък херцогинята имаше един от най-скромните си дни с дневна сума само £6837,86 за три различни тоалета. Ключовите артикули включват широки панталони с плисирани вълнени крачоли на Габриела Хърст „Варгас“ от £1200, кафяви велурени обувки Manoloblahnik BB 105 за £600, обеци Scout Curated за £17 и пуловер Ralph Lauren за 130£ в бяло.

Личи си, че херцогинята се е постарала с избора на дрехи и още повече с избора на аксесоари. В колекцията ѝ присъстват бижута за хиляди левове, тази седмица тя реши да ги разходи до Германия и да ги покаже на света.