Huawei Watch G 4 и Global Brands на сцената на Sofia Fashion Week AW 23/24 с иновативна модна колаборация

По време на трите вечери на събитието от 27 до 29 септември в лобито на зала Sofia Grand ще бъде създаден специален fashion street с PopUp Stores, където част от дизайнерите и брандовете, както и партньори на събитието ще представят своите марки.

Първата от трите вечери на Sofia Fashion Week е посветена на българските брандове и дизайнери. 10 български марки ще представят своите колекции за актуалния сезон есен-зима 23/24. На сцената ще видим Papena с дизайнер Пламена Мишева, новия бранд на Мис България Наталия Гуркова Queen by NG, който ще дебютира на Sofia Fashion Week, Гергана Петрова и Vanitta, Боряна Колева и BK Fashion Atelier, българският бранд Pause Jeans, Милена Петрова и Wolf Walley, LUIZA, Benmodel, българските очила KWIAT и Стефани Каменова.

Зорница Славова ще се погрижи за музикалната програма, а Елица Стойчева и Златина Иванова ще бъдат водещи.

Втората вечер е посветена на официална и сватбена мода. 11 бранда и дизайнери ще представят своите ексклузивни колекции за булки, абитуриенти и червен килим. Сред тях ще видим Стоян Радичев, Romantika Fashion, MIA Touche, Radapola, Princess Fashion Studio, Bold Atelier, Velvet Angel, Desire Mark, Ivette Bianchi, Alegra и Blink by Radi Lazarova.

Donna ще пее на сцената на събитието, а водещи на вечерта ще бъдат Боряна Баташова и Теодор Тодоров.

Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023
МОДА
Автор Woman.bg

Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023

Автор Woman.bg

Sofia Fashion Week ще завърши бляскаво с третата и последна вечер отредена за световни брандове и дизайнери от цял свят. Вечерта ще открият Huawei, които са генерален партньор на събитието, с най-новия Watch G 4 в колаборация с Global Brands. Мода за деца ще видим от Bapa Kids, селекция от популярни световни брандове ще ни представят от Bridal Fashion, Carducci ще покаже колекция за господата, а Nina Naustdal се завръща на българска сцена след кратко отсъствие. Junus Coban ще предложат мода за смели дами и господа, а вечерта ще завърши с ексклузивна колаборация между хранителните добавки Diblong и колекция бельо от Black Vanilla.

Venzy ще се погрижи за музикалната част на вечерта, а водещи ще бъдат Божидара Пенчева и Емил Кирилов. 

На червения килим на събитието и през трите вечери ще видите камерите на Code Fashion TV и звездните репортери на българската модна телевизия. Събитието ще се проведе в зала Sofia Grand на хотел Маринела. Все още можете да закупите билети за Sofia Fashion Week в BILET.BG.

Партньори на Sofia Fashion Week AW 23/24 са Huawei Watch GT 4, BAT, Belene, Diblong, Christian of Roma и MAC, които се грижат за косата и грима на моделите и водещите, DS Automobiles, вина и просеко от VOGA Italia, Hair'E Win, Miriam Quevedo, White Water, KARADA Beauty Studio, Elit Vodka, JURA Single Malt Scotch Whiskey, Marinela Health Club, Victoria Holidays, Megami Club и Бонанза Бачорски.