Автор
Ева Григорова

Тъжният баща на херцогинята: Меган и Хари понесоха нова вълна от жестока критика

Меган Маркъл и принц Хари бяха разкритикувани за начина, по който се отнасят към болния баща на херцогинята.

“Хари е голям лицемер. Фактът е, че Томас Маркъл изобщо не е направил нищо нередно“, сподели кралската писателка и светска личност лейди Колин Кембъл в телевизионно предаване.

“Начинът, по който се отнасят към нейния баща е непростим“, добави тя. “Честно казано мисля, че никога няма да им бъде простено от някой, който цени благоприличието. Цялата реторика, която измислят, е абсолютно безсмислена, защото делата говорят по-силно от думите.“

Наскоро Томас даде интервю, в което разкритикува отчуждените си дъщеря и зет, че не му позволяват да вижда внуците си, принц Арчи и принцеса Лилибет Даяна.

“Бях на прага на смъртта в продължение на няколко седмици и месеци и дъщеря ми ми обърна гръб, аз съм с разбито сърце“, каза той пред водещия на Good Morning Britain Ричард Мадели.

“Това е жестока постъпка към всеки баба и дядо, не само на мен, но и към краля на Англия“, допълни Томас.

За разлика от крал Чарлз III, който се е срещал за кратко със своите внуци от принц Хари, се смята, че Томас никога не е виждал двете си внучета. Кралят се срещна с Арчи няколко пъти преди "Мегзит" и вероятно е видял Лилибет Даяна само веднъж по време на платинения юбилей на покойната кралица Елизабет II през юни 2022 г.

“Оставете миналото зад нас и ми позволете да видя внуците си. В Калифорния всъщност мога да ви съдя, за да ги видя, но не искам да го правя“, добави пенсионираният директор по осветлението. “Другото нещо е, че не съм направил нищо лошо. Няма извинение тя да се отнася с мен по този начин, няма извинение да се държи по този начин и с краля. Няма извинение да се отнася по този начин към дядовците на своите деца.“