Автор
Кристина Кирова

Меган никога не я научи: Тайната, която Кейт наследи от Елизабет II и ще спаси кралското семейство

Кейт Мидълтън е усвоила една ключова тайна, която е наследила от покойната Елизабет II и която има много, много важна роля не само за принцесата на Уелс, но и за цялата фамилия. Меган така и не успя да я научи и вероятно това е една от причините да не е приета от кралското семейство, освен заради голямото си старание по този въпрос. 

Любимата принцеса на Великобритания е част от фамилията повече от десетилетие и спокойно може да се каже, че е перфектна във всичко. Но най-вече в тайния трик на Елизабет II, който се е превърнал в част от същността на Кейт. А какъв е той? 

Знаем, че кралските особи имат моралния дълг към обществото да бъдат ангажирани с всякакви социални дейности. Да показват емпатия, да подават ръка на нуждаещите си, да доказват, че са хора от плът и кръв, които са винаги там за народа на Великобритания. И Кейт определено знае как да демонстрира социалната си ангажираност по изумително елегантен начин. И дори в моментите, в които запазва мълчание, всъщност казва много. Всичко. 

С облеклото, с мимиките на лицето си, със стойката си. И най-вече с езика на тялото - тема, която е сериозно застъпена в кралския протокол. Кейт обаче е усвоила не само всички правила, свързани с това кога трябва да се поклони, с кого да се ръкостиска или каква да бъде походката ѝ. Тя е научила най-важната тайна, с която Елизабет стигаше до сърцата на англичаните. 

Диетата на Кейт Мидълтън, която ще ви стопи само за 6 дни
ЗДРАВЕ
Автор Ева Григорова

Диетата на Кейт Мидълтън, която ще ви стопи само за 6 дни

Автор Ева Григорова

Тя е свързана с това не само да се посещават събития от различен характер, но и да се демонстрира приветливо настроение и жив интерес от всичко. Кейт го умее отлично, като винаги, без нито едно изключение, изглежда заинтригувана на всяко мероприятие. Без значение дали става дума за градинарство, акушерство, посещение в затвор, военно дело или кулинарно събитие с кауза. Тя нито веднъж през годините не си позволява да изглежда отегчена, незаинтересувана или в лошо настроение. Защото е истинска принцеса и дори когато показва как се правят палачинки, е изискана и засмяна. 

Това бе и голямата тайна на кралицата, която притежаваше умилителна усмивка и езикът на тялото ѝ подсказваше, че е отворена към света. Дори и в най-тежките моменти от живота ѝ. Експертът по езика на тялото, Джуди Джеймс, пояснява пред западните медии, че Кейт е посветила години от развитието си, за да усъвършенства умението да изглежда винаги спокойна, добронамерена и ангажирана. Макар и съгласете се, че и тя е човек и със сигурност не всеки ден за нея е добър. Принцесата просто е успяла да внедри кралските маниери в мускулната си памет. 

Джуди добавя, че това умение е в пряк контраст с Меган, която винаги е показвала различен стил на езика на тялото от този на Кейт. Тя поясни, че Маркъл все пак идва от САЩ, заради което маниерите ѝ са свързани с кратки и резки движения - затова и намира членовете на кралското семейство за студени.