Автор
Веселина Петрова

Новото гадже на Тейлър Суифт: Преследва я от няколко месеца

Феновете на Тейлър Суифт са изненадани от избора й на нова любов. Той е NFL звезда - един от най-важните играчи на "Чийфс" Травис Келси, извоювал си звездна слава на игрището и извън него. Суифт реално потвърди, че се среща с футболиста, след като в неделя се появи на мача между Канзас и Чикаго Беърс, приключил с успех за шампионите с 41:10. 

Тя гледаше мача в компанията на майката на играча - Дона Келси, а после двамата с Травис си тръгнаха заедно. 

Келси е основна фигура в нападението на "Чийфс" и това си пролича и срещу "Чикаго Беърс". 

View post on Instagram
 

Новият мъж в живота на певицата не е актьор или музикант, но я преследва поне от няколко месеца. Той посети нейния концерт в Канзас Сити през юли и тогава е пробвал да ѝ остави телефонния си номер. Дори е бил подготвил специална гривна за нея, тъй като е знаел за традицията присъстващите на концертите на Суифт да си разменят гривни. 

"Бях разочарован като разбрах, че тя не говори преди и след шоутата, защото трябва да пази гласа си за 44-те песни, които пее", призна Келси. 

"Така че бях малко наранен, че не успях да ѝ връча една от гривните, които бях направил за нея". 

Контактът между тях обаче все пак се е осъществил и според изданията отвъд Океана, връзката им вече може да се счита за официална. 

33-годишният Келси е връстник на певицата. Освен със спортните си постижение, е известен и с участието си в риалити от типа на "Ергенът", наречено Catching Kelce ("Да уловиш Келси"). В предаването Травис прави опит да намери любовта сред 50-те жени участнички - всяка от различен американски щат. 

Връзката му с победителката обаче продължава само няколко месеца. 

View post on Instagram
 

Травис играе вече 10 години в "Канзас Сити Чийфс", двукратен шампион е на Националната футболна лига и има шанс да завърши кариерата си като най-великия тайт енд в историята, ако задържи нивото от последните години. Със сигурност той е №1 на своята позиция в лигата в момента

Травис е прекарал цялата си досегашна кариера в един отбор, след като е избран от Канзас в третия рунд на драфта от 2013 г. 

Заедно с брат си управлява благотворителна фондация, с която помагат на млади хора да развият фундаментални умения за бъдещото си кариерно развитие.