Автор
Ева Григорова

Ето защо принцеса Шарлийн наистина изтри акаунта си в Instagram

Принцесата на Монако Шарлийн даде интервю за личния си живот в южноафриканското издание News24.

Кралската особа, която е омъжена за принц Албер, говори за брака им, като обясни и защо е изтрила акаунта си в Instagram – решение, което доведе до спекулации за състоянието на връзката им.

Шарлийн обаче обясни, че причината е проста: децата ѝ порастват и тя иска да защити личния им живот.

45-годишната принцеса има осемгодишни близнаци - принцеса Габриела и принц Жак. В откровеното интервю южноафриканката каза още, че иска да държи близнаците далеч от натиска на публичния живот. Тя също така коментира, че е благодарна, че двамата винаги ще бъдат един до друг.

Говорейки за брака си, принцесата каза, че не знае откъде са тръгнали слуховете за напрежение в двойката, но отрече да има истина в тях и сподели, че ги намира за "изтощителни".

Бившата олимпийска плувкиня също наскоро говори с местното издание Monaco-Matin за пътуването си обратно към здравето, след като претърпя сериозна инфекция на ушите, носа и гърлото, която я накара да остане блокирана а в Южна Африка няколко месеца преди пандемията.

За радост кралската особа сподели, че вече се чувства по-силна и разкри как се грижи за себе си. Тя сподели: “Ходя редовно, но бих искала да се върна към тренировките по плуване, да възвърна малко повече енергия и да се почувствам по-силна.“

Въпреки че плуваше професионално, принцеса Шарлийн се оттегли от спорта през 2011 г. след фрактура на глезена, но продължи да тренира поне три пъти седмично, често с бившия си олимпийски треньор.

Въпреки това, преди сватбата си с принц Албер, тя направи промени в тренировъчния си режим, обяснявайки, че е прекратила тренировките с тежести и е увеличила рутината си за разтягане, за да придаде на тялото си по-оформени линии.

За това как спортът е оформил нейната личност, Шарлийн говори и пред Vogue: “Спортът ми даде стимул и дисциплина. Освен това ме научи да бъда скромна.“ Припомняме, че принцеса Шарлийн колабира на 1 септември 2020 г. поради усложнения след една от няколкото операции за тежка и продължаваща инфекция на ухото, носа и гърлото.