Автор
Евелин Попадийна

6 чанти, които трябва да имате тази есен

Чантата е личният подпис на всяка дама. Тя трябва да бъде не само стилна, но и функционална, защото ние, жените, искаме да съберем всичко в нея. В есенно-зимните колекции тя е задължителен аксесоар. Дизайнерите тази година представиха доста необичайни модели. Есента вече е тук и ви предлагаме да видите най-актуалните модели за сезона. Те са стилни и са перфектно допълнение към всяка визия, задължително е да се сдобиете с поне една. 


Банан
Новата версия на тази чанта е в стил casual, което автоматично ви позволява да я ползвате като завършек на различни ежедневни визии.


Класическа чанта
Важно е да изберете чанта от естествена кожа, тъй като това е един от елементите на женския гардероб, който е задължително да бъде висококачествен. 


Дънкова чанта
Хита на сезона! Избирайки такава чанта, може да сте сигурни, че ще подхожда ба повечето ви тоалети и ще сте в крак с модата. А и не е толкова скъпа, за разлика от кожената.
 

Вечно стилни: 7 дизайнерски чанти, които винаги ще са на мода
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Вечно стилни: 7 дизайнерски чанти, които винаги ще са на мода

Автор Евелин Попадийна

Shopper 
Не става дума за пазарска чанта. Заложете на големите чанти в точи стил – изключително удобни и събират всичко, от което се нуждаете. 


Чанти в ярки цветове
Ако желаете да се откроите и да направите визията си още по-ярка, то заложете на зелени, червени, розови и сини чанти. Те ще украсят всеки аутфит.


Клъч
Тази опция е подходяща за жени, които носят само телефон, пари, ключове и червило, ако сте свикнали да носите цялата си козметика с вас, то по-добре се насочете към някоя друга опция. Този модел е миниатюрен, удобен и стилен.