Автор
Ива Петрова

Откровена както никога: Кейт сподели за тежките моменти, които е преживяла по време на трите си бременности

Принцесата на Уелс направи признание за тежко състояние, което я е споходило по време на трите ѝ бременности.

Мидълтън посети Orchards, център за деца със специални образователни потребности и техните семейства в Ситингборн, Кент, като част от нейната кампания “Shaping Us“. Целта на кампанията е да подчертае важността на подкрепата на деца и техните родители при всякакви обстоятелства.

Именно там Кейт се срещна със Стивън Икебува, баща който посети центъра заедно със сина си Нейтън. Стивън сподели, че съпругата му е страдала от хиперемезис гравидарум - форма на тежко сутрешно гадене - по време на бременността с детето им.

Състоянието причинява тежко повръщане по време на бременност и често изисква болнично лечение. Кейт страдаше от това състояние и при трите си бременности и дори имаше престой в болница по време на ранните етапи на бременността си с най-голямото си дете принц Джордж. Кейт призна за хиперемезис гравидарум и в подкаст през 2020 г., където каза че “не е била най-щастливата от всички бременни жени“.

Стивън Икебува пък сподели: “Беше ми приятно да се запозная с нея и когато й казах, че жена ми има хиперемезис гравидарум, това я докосна. Можете да видите как изражението й се променя; тя е преминала през същото”.

По време на изявата си Кейт беше облечена в червен блейзър Zara с черни панталони, бежов топ и обувки Bodenе.