Автор
Ева Григорова

Паникьосан и объркан: Принц Хари завижда на успеха на Меган?

Принц Хари най-вероятно изпита чувство за ревност и несигурност поради нарастващия статут на знаменитост и успех на съпругата му Меган Маркъл, сподели известната семейна терапевтка Сали Бейкър.

Тя коментира The Mirror, че по време на скорошна публична проява на благотворително събитие на Кевин Костнър, Хари изглеждал “паникьосан“, “объркан“ и и сякаш се чумства “неловко“, докато Меган излъчвала увереност и доминиране. Събитието беше посетено и от множество известни личности като Опра Уинфри, Елън Дедженеръс и родителите на Кейти Пери.

Сали Бейкър сподели още, че чувствата на Хари са разбираеми, тъй като като славата и влияниетото на Меган продължават да растат.

Той може да се чувства несигурен, ревнив или дори застрашен от нейния успех. Въпреки това, със саморефлексия и зрялост, той може да се адаптира към променящата се динамика по здравословен начин.

“Хари трябва да избягва да гледа на успеха на Меган като на състезание и вместо това да гледа на тях като на екип, който се подкрепя взаимно. Терапията може да осигури пространство за Хари да преработи всякакви трудни емоции или несигурност, които възникват. Може да се наложи да работи с някои вкоренени вярвания относно пола, властта и представата за себе си. Уязвимостта истраховете дават възможност за растеж." - допълни още тя.