Автор
Мира Маринова

Октомврийски тароскоп за зодия Овен: напрежение и безсънни нощи

Месецът ви започва с безпокойство, напрежение и безсънни нощи. През изминалите месеци сте натрупали стрес, който рефлектира на съня ви. Мислите и премисляте дълго време, притеснявате се за различни неща и това не ви дава спокойствие. 

Стига тревоги, вие сте огън! Императорът ви напомня това, като през октомври ви носи власт, контрол и добри лидерски умения. Със силна воля, хъс и амбиция ще контролирате умело заобикалящата ви среда. Това предполага необходимост от структура и ред в живота ви, така че обърнете внимание и на тях. 

През октомври ще успеете да се освободите от тежестите, кото ще ви безпокоят в началото на месеца. Ще се облекчите от тежък товар, от плещите ви ще отпаднат отговорности, които вече са станали непосилни. Ще намерите решение за много проблеми и ще се освободите от прекомерното бреме. 

Ето какво казват бенките за вас и вашия характер
ПО ЖЕНСКИ
Автор Весела Георгиева

Ето какво казват бенките за вас и вашия характер

Автор Весела Георгиева

През този месец ще имате нужда и от напътствия от ментор или институция. Имате нужда от духовно или морално ръководство, които да ви насочат в правилната за вас посока. Придържайте се към собствените си ценности и вярвания, това ще ви донесе по-спокоен и хармоничен живот. Не забравяйте, че търсенето на помощ и облекчаването на товара са признаци на сила, а не на слабост.