Автор
Мира Маринова

Октомврийски тароскоп за зодия Телец: упорита работа и внезапна промяна

През октомври няма да сте особено практични. Това ще доведе до липса на напредък или блокаж в материалните ви цели. Ще бъдете изправени пред предизвикателства в усилията си да постигнете практически или финансови резултати. 

За сметка на това, месецът ви носи усърдие, майсторство и нови умения. Предстои ви период на отдаденост и упорита работа, който ще доведе до усъвършенстване на вашия занаят или таланти. Това показва, че сте фокусирани върху целите си и давате всичко от себе си за вашето развитие и прогрес. 

Кулата символизира внезапна и дълбока промяна, която може да наруши плановете ви. Разрушение, но и прозрение. Тази карта ви носи значимо събитие или разкритие, което ще разклати основите на живота ви. Катаклизъм, който ще доведе до радикална и пълна трансформация. 

Този етап невинаги е приятен, но е жизнено необходим за всеки от нас и води до израстване. Приемете го като възможност за ново начало, дори ако първоначално усетите дискомфорт. 

Октомври ще ви донесе разочарование, загуба или емоционален смут. Важно е да обърнете внимание на чувствата си. Само така ще можете да преодолеете тъгата и самосъжалението, особено по отношение на събития от миналото. 

Постарайте се да отместите фокуса си от минали разочарования и да го насочите обратно към настоящето и бъдещето.

Внимание, дами: тези 5 мъжки зодии са свръхчувствителни
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Внимание, дами: тези 5 мъжки зодии са свръхчувствителни

Автор Теодор Муховски