Автор
Ева Григорова

Какво се случва: Сестрата на Емил Боев изчезна

Тази година е кошмарна за семейството на Емил Боев. В началото на 2023-та той беше в неизвестност. Издирването започна на 27 януари и продължи 62 дни. След като изчезна от фестивала „Сурва“, Емил беше обявен за издирване. Перник и околността бяха претърсвани по няколко пъти. За нещастие тялото на младия мъж беше открито безжизнено в Перник.


В понеделник майката на Емил съобщи, че дъщеря ѝ е изчезнала. Тя сподели няколко нейни снимки във фейсбук и апелира, който я е виждал да се свърже с нея или с полицията. Ето какво написа Иванка Стоянова:
„ИЗДИРВА СЕ дъщеря ми Инес, която от 02.10. е в неизвестност, забелязана последно в гр. София срещу Съдебната палата около 16 часа.
Телефона ѝ беше изключен до сутринта на 03.10., когато неизвестен за нас мъж , твърди, че го е забравила в колата му. 
Полицията е уведомена, надявам се скоро да има някакво развитие, но МОЛЯ, ако някой разполага с каквато и да е информация да се обади 0889912128 или в близко управление на МВР.
Инес е висока 1.64, много слабо телосложение, черна дълга коса, зелени очи.
Няма документи за самоличност, няма пари в себе си и е без връхна дреха. Облечена е с клин, синьо зелена блуза и е с черни ниски обувки. Има вероятност да е дезориентирана.
Моля ви споделяйте“

Жената на Уил Смит наруши мълчанието: Откриха ли най-после убиеца на Тупак?
НОВИНИ
Автор Ева Лъчезарова

Жената на Уил Смит наруши мълчанието: Откриха ли най-после убиеца на Тупак?

Автор Ева Лъчезарова

Това бяха думите на майката, която преминава през такъв момент за втори път в рамките на година. Днес, два дни по-късно, за щастие Инес е открита и е добре, съобщи майка ѝ в профила си в социалната мрежа. Какво обаче се случва с това семейство и какво е довело до изчезването на Инес - все още не е известно.