Автор
Мира Маринова

Октомврийски тароскоп за зодия Близнаци: Не падайте духом, всичко ще се нареди по-скоро, отколкото си мислите!

Започвате месеца обезнадеждени. Минавате през временно състояние на несигурност и песимизъм. 

През този емоционално празен период може да се почувствате откъснати от мечтите си или да се чудите защо отнема толкова много време да постигнете това, което искате. Не падайте духом, всичко ще се нареди по-скоро, отколкото си мислите! 

Това е така, защото октомври ви носи емоционално удовлетворение, хармония във взаимоотношенията и огромна радост. Ще се чувствате повече от прекрасно в личния и семеен живот. Предстои ви душевно и емоционално благополучие, както и чудесен позитивен заряд, идващ от най-близките хора. 

През този месец не се колебайте да поемате рискове и приветствайте всичко ново в живота си. На хоризонта ви чакат нови възможности. Опитайте се да преборите страха от неизвестното и да имате повече вяра на съдбата си.

Октомврийски тароскоп за зодия Телец: упорита работа и внезапна промяна
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Октомврийски тароскоп за зодия Телец: упорита работа и внезапна промяна

Автор Мира Маринова

В работен план месецът ще ви натовари с тежко бреме. То се дължи на претоварване или поемане на твърде голяма отговорност. Колкото и да сте уморени, ще се наложи да минете през период с товар на плещите си и да се преборите с всички ангажименти. За да не попадате в подобна ситуация занапред, подреждайте по-добре приоритетите си. 

Хубаво е да има рамо, на което да се опреш в трудни времена. Въпреки че този месец ви носи много ангажименти и умора, ще имате източник на сила и емоционална подкрепа в лицето на вашите близки.

@woman.bg Близнаци, имате прекрасно обкръжение ❤️♊️ #taroskop #тароскоп #gemini #tarot #tarotreading #zodiac #foryou #fyp #fypシ゚viral #bulgaria ♬ Hypnosis Music - Hypnosis Therapy