Автор
Мира Маринова

Октомврийски тароскоп за зодия Рак: Не се вглеждайте в емоционалните проблеми.

През този месец ще ви е трудно да се свържете с емоциите си и да ги изразявате по най-добрия начин. В много ситуации ще реагирате незряло, ще бъдете капризни и често ще мените настроенията си. Ще ви е трудно да разбирате и показвате по най-добрия начин чувствата си. Това може да ви създаде проблеми с околните или да ви разстрои без реална причина. Опитайте се да бъдете по-позитивни и се постарайте да владеете емоциите си в напрегнати ситуации. 

През октомври ще бъдете психически нестабилни, което лесно може да ви превърне в жертва на самозаблуда. Ще се ядосвате или разстройвате много по-лесно, ще пресилвате и изкривявате ситуациите и ще манипулирате както чуждите, така и собствените си емоции. За останалите ще бъдете непредвидими и на моменти дори несправедливи. Това може да разпали ненужни конфликти и да рефлектира на социалния ви живот. 

Октомврийски тароскоп за зодия Близнаци: Не падайте духом, всичко ще се нареди по-скоро, отколкото си мислите!
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Октомврийски тароскоп за зодия Близнаци: Не падайте духом, всичко ще се нареди по-скоро, отколкото си мислите!

Автор Мира Маринова

В кариерен план ви очакват вдъхновение, страст и нова творческа енергия. Ще ви хрумне страхотна нова идея, ще се заемете с перспективен проект или начинание, което неминуемо ще разпали вашия ентусиазъм и мотивация. Ще бъдете изключително фокусирани и амбицирани и работата за вас ще бъде удоволствие. 

Ще се наложи през октомври да сложите край на нещо, в което много сте вярвали. Очаква ви период на болезнена трансформация, в която ще трябва да се освободите от остарели модели и практики. Колкото и надежди да сте имали, понякога просто не е писано. Ще изживеете трудно тази затворена страница и ще имате усещането, че са ви се струпали прекалено много предизвикателства. 

Не забравяйте, че основната функция на този процес е да направи път за нови начала. Като цяло  през октомври ще е най-добре за вас да не се вглеждате в емоционалните проблеми, а да ангажирате съзнанието си с хобита и действия, които ви вдъхновяват. Канализирайте в тях емоциите си и ще се освободите от негативната енергия. Това ще донесе положителна промяна в живота ви и ще разкрие пред вас потенциал за растеж и развитие.