Автор
Теодор Муховски

Мечтая за собствено семейство, но постоянно не намирам перфектния мъж

Сигурно вече съм твърде стара за любов. Бих искала да се установя и да създам семейство, но просто не мога да намеря своя принц на бял кон. 

Аз съм на 38 години, имам много приятели и съм била на много сватби, но на тях винаги съм шаферка, никога булка. 

Имах две дългосрочни връзки – едната от която продължи четири години, а другата - само две, тя приключи преди година. Всичко това ми се отрази твърде зле на психиката, защото всеки път раздялата беше не по моя вина. 

Едва наскоро започнах да се чувствам достатъчно силна и започнах да общувам отново. Но не си падам по случайния секс и съм доста придирчива. 

Как да се отърва от чувството, че съм пропуснала нещо хубаво в живота си? 

Участвам в клуб за книги, ходя на йога и имам работа, която ме вълнува, но така и не срещам някого, който да ми хареса. Реших да се допитам до мнението на психолог и ето какво ме посъветва той: 

„Фокусирането върху намирането на партньор твърде често ограничава избора на хората. 

Вместо да се притеснявате за това какво ви липсва, погледнете какво можете да направите, за да направите живота си пълноценен и смислен. 

Запитайте се: "В какво ме бива най-много?" Обичате да четете и да се занимавате с йога, така че има ли специализирани събития, в които бихте могли да се включите? Променете се и нещата ще се случат от самосебе си.“

Дъщерята на шефа ми е бременна, бебето може да е от мен, но тя е омъжена
ПО ЖЕНСКИ
Автор Весела Георгиева

Дъщерята на шефа ми е бременна, бебето може да е от мен, но тя е омъжена

Автор Весела Георгиева