Автор
Теодор Муховски

Обичам я, но тя е омъжена: От 4 години чакам да се разведе

Моята любовница е красива, забавна и искам да бъда с нея, но след четиригодишна връзка започвам да се притеснявам, че винаги ще бъда само втора цигулка. 

Двамата се запознахме, практикувайки дишане уста в уста върху манекен, когато тя ръководеше курса по оказване на първа помощ, на който присъствах. Никой не я познаваше, но всички бързо я определиха като „гореща и страстна“. Тя определено се открояваше от останалите. 

Когато се падна в моя курс, определено флиртуваше с мен, а аз бях доста развълнуван. От тренировките уста в уста преминахме към целувки и в реалния живот, секс, а след това и към пълноценна връзка. Още в началото тя ми съобщи, че е омъжена, но каза, че това е грешка, за която сега съжалява. 

Аз съм мъж на 31 години, а любовницата ми е на 39. Тази наша афера продължи 4 години, без да има особено развитие. 

Съпругът ѝ има дъщеря с тежки увреждания от първата си жена. Той се редува с бившата си да се грижи за щерка си в адаптирания им дом. 

Тази жена ми е обещавала безброй пъти, че ще напусне мъжа си, но това никога не се случва. 

Истинско щастие: Мария Шарапова сподели снимкa от първия си рожден ден като мама
МАМА И ДЕТЕ
Автор Христина Кирилова

Истинско щастие: Мария Шарапова сподели снимкa от първия си рожден ден като мама

Автор Христина Кирилова

Не виждам как някога ще си тръгне и миналата седмица спорихме за това. 

В крайна сметка една вечер реших да ѝ кажа, че всичко е приключило, но тогава тя отново плъзна ръце около врата ми и се озовахме в леглото. Предполагам, че съпругът ѝ смята, че бракът им е идеален, но това далеч не е така. 

Какво ми каза психологът

 „Запълвате тези празни пространства при нейните условия, така че тя няма стимул да се обвърже с вас. 

Тя ви забавлява с вас през голяма част от живота ви, но докога сте готови да отлагате всичко заради нея? Не се поддавайте на нейното съблазняване без обвързване, защото оставате в задънена улица. По-добре ще е да сложите край на тази афера. 

Дръжте се на положение и се съсредоточете върху подобряване на социалния си живот. Дайте си шанс да намерите някой друг, който ще ви направи свой приоритет номер едно. Оставането с тази женена жена в крайна сметка ще означава още повече разбити сърца – рано или късно.“

Спряха ли ѝ кранчето: Мегз се прави на Кобилкина, ще дава уроци по любов
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Спряха ли ѝ кранчето: Мегз се прави на Кобилкина, ще дава уроци по любов

Автор Ева Григорова